szabadakarat ˃˃˃˃ az Erkel Színházban! Jegyek itt!

Kelt: 2023.10.09

szabadakarat ˃˃˃˃ az Erkel Színházban! Jegyek itt! A szabadakarat ˃˃˃˃ a címe a Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelméről szóló koncertszínházi előadásnak, ami 2023. október 21-22-én az Erkel Színházban Schoblocher Barbara, Staub Viktória, Ember Márk, Tóth Mátyás, AKC Misi és Filo főszereplésével kerül bemutatásra. Jegyek itt!

Az Erkel Színházban 2023. október 21-22-én kerül bemutatásra a Petőfi emlékév egyik legkiemelkedőbb alkotása, a szabadakarat ˃˃˃˃

Ez a koncertszínház újszerű stílusban és tartalomban közelít Petőfi Sándor életéhez. Nem az 1848-as márciusi eseményeket teszi meg cselekménye középpontjává, hanem Petőfi és Szendrey Júlia szenvedélyes szerelmét, a reformkor első „celebpárját” és az ő rövid, de intenzív közös éveiket.

A darab arra keresi a választ, hogy miért került a lánglelkű, ám gyenge fizikumú költő újra és újra a csatatérre? Lelkében nem is csak szabadság és szerelem viaskodik, hanem legfőbb dilemmája is: tollal vagy karddal szolgálhatja-e jobban hazáját?

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A főszereplők Schoblocher Barbara, Staub Viktória, Ember Márk, Tóth Mátyás, az új generációs „véleményvezérek”, azaz AKC Misi és Filo

Játékunknyertese: Benkő Zoltánné
Játékunkban most 2db jegyet nyerhettek az előadásra. A játékban azok vesznek részt, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre. A játék 2023. október 9-ig tart.

Videó:

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Gyöngyhajú lány balladája musical Kőbányán - Jegyek az Omega musicalre itt!
A Gyöngyhajú lány balladája a Kőbányai Kulturális Központban lesz látható 2023. szeptember 28-29-én. Jegyek az Omega musicalre itt!
APOSTOL MUSICAL avagy Nem tudok élni nélküled Budapesten! Jegyek itt!
2023. júliusától Budapesten a RAM-Art Színházban lesz látható az Apostol musical. A főszereplők közt látható Szabó P. Szilveszter és Siménfalvy Ágota is.
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x