Szinetár Dóra Újratervezés lemezbemutató koncert 2017-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2016.12.02

Szinetár Dóra Újratervezés lemezbemutató koncert 2017-ben - Jegyek itt! A csengő hangú magyar színész- és énekesnő, Szinetár Dóra 2017. március 18-án lép fel a Budapesti Kongresszusi Központban a Magyar Virtuóz társaságában. A koncerten felcsendülnek a musical szerepeinek legsikeresebb dalai.

A csengő hangú magyar színész- és énekesnő, Szinetár Dóra  2017. március 18-án lép fel a Budapesti Kongresszusi Központban a Magyar Virtuóz társaságában. A koncerten felcsendülnek a musical szerepeinek legsikeresebb dalai.

Dóra gyermekkora óta énekel színpadon, így több száz dal közül választotta ki azokat , amelyek felcsendülnek ezen az esten. A számok szó szerint újratervezve és újrahangszerelve kerülnek a színpadra, mivel egy új felállásban láthatjuk az énekesnőt, a Magyar Virtuózok Zenekarral. Az énekesnő célja az volt, hogy egy a saját érzés- és hangzásvilágát bemutató koncertet állítson össze.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Az esten olyan slágereket hallhatunk, mint a Nyomorultakból ismert „Senkim már”, a Valahol Európában címadó dala, a Cigánykerék „Ilyen szerelem” slágere, az Olivér örök vidám „Umpappa”-ja,  illetve a Funny Girl „Napfényt akarok látni” ódája.  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ének az esőben a Budapesti Operettszínházban - Jegyek és szereposztás itt!
Az Ének az esőben musical 2017. február 17-től látható a Budapesti Operettszínházban. Az előadában olyan sztárok lépnek majd színpadra mint Gömöri András Máté, Gálvölgyi János, Kerényi Miklós Máté, Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Dancs Annamari és Csere László.
Valahol Európában musical Budapesten! Jegyek és szereplők itt!
18 éve nem láthatta a budapesti néző a Valahol Európában musicalt. A Budapesti Operettszínház ősbemutatója óta nem volt látható a darab Budapesten. A Pesti Magyar Színház szereposztása sztárokban gazdag.
Az István, a király március 15-én ONLINE lesz látható! NÉZD MEG INGYEN!
Akár ingyen is megnézhetjük a legendás előadást. Ezúttal a Győri Nemzeti Színház előadásában.
A dzsungel könyve musical 2021-ben Egerben - Jegyek itt!
A dzsungel könyve musical 2021. augusztus 11-én Egerben lesz látható az Agria Nyári Játékokon! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x