Sztárokkal duettezik Mága Jennifer a Merry Christmas című lemezén!

Kelt: 2021.01.06

Sztárokkal duettezik Mága Jennifer a Merry Christmas című lemezén! Az aranytorkú énekesnő mellett olyan nagyszerű férfihangok kaptak helyet, mint Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Takács Nikolas vagy éppen Veréb Tamás.

2020. december 4-én rendhagyó karácsonyi album kerül a polcokra, Mága Jennifer először jelentkezik ünnepi albummal, amin sok-sok meglepetés vár a hallgatókra. Az aranytorkú énekesnő mellett olyan nagyszerű férfihangok kaptak helyet, mint Molnár Ferenc Caramel, Király Viktor, Takács Nikolas vagy éppen Veréb Tamás.

Fiatal kora ellenére fellépett már a világ számos rangos színpadán, többek között a New York-i Carnegie Hallban, Bécsben a Wiener Konzerthausban, illetve Magyarországon a Magyar Állami Operaházban és a Művészetek Palotájában is.

Olyan világsztárokkal énekelt közös produkcióban, mint Katharine McPhee amerikai énekesnő, Aida Garifullina orosz szoprán, Ramón Vargas mexikói tenor vagy David Foster tizenhatszoros Grammy-díjas zongoraművész, producer, aki miután Jennifer elénekelte az eredetileg Céline Dionnak írt “Prayer” című számát, kifejezte meggyőződését, mi szerint sokat fogunk még hallani erről a gyönyörű hangú, rendkívül tehetséges énekesnőről!

A dal élő koncert felvétel formájában hallható az albumon, amit Jennifer, Fernando Varela amerikai opera énekessel közösen ad elő a szerző, David Foster zongorakíséretével.

A CD-n található dalok:
Jingle Bells / Rudolph, the Red Nose Reindeer
Have Yourself a Merry Little Christmas feat. Király Viktor
It's The Most Wonderful Time Of The Year
Man With The Bag
Rockin Around The Christmas Tree / Jingle Bell Rock feat. Veréb Tamás
Let It Snow
Santa Claus Is Coming To Town feat. Caramel
Silent Night
The Prayer feat. Fernando Varela
Ave Maria
Élégie

Játékunk nyertese: Molnár Erika, Lovász Tímea

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021. július 2-3-4-én és 9-10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható a Madácg Színház sztárjaival. Jegyvásárlás és szereplők itt!
Musical sztárok éneklik a Dés-Geszti páros megható Karácsonyi dalát! Itt a Csillagszórás!
Ha meghallgatod a dalt, azt gondolom te is meg akarod majd osztani. Gyönyörű lett ez a Karácsonyi dal.
Rómeó és Júlia musical Budapesten 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Budapesten lesz láthtó 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Aranyoskám musical a Madách Színházban! Szereposztás itt!
A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében.
István, a király koncert 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2021. augusztus 14-én a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható. Jegyek itt!
Il Divo koncert Budapesten az Arénában 2021-ben - Jegyek itt!
Az Il Divo Budapesten 2021. október 29-én a Papp László Sportarénában ad koncertet. Jegyek az Il Divo aréna koncertre már árulják a jegyeket!
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadás főszerepeiben Ágoston Katalin, Medveczky Balázs, Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és Gömöri András ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x