Újabb Disney musical! Jégvarázs musical készül!

Kelt: 2014.01.17

Újabb Disney musical! Jégvarázs musical készül! A népszerű filmből készítenek musicalt a Disneynél. A film pedig továbbra is a csúcson van.

Magyarországon is óriási siker a Jégvarázs animációs film. Kimagasló a hazai nézettsége is, hiszen itthon már 300.000 néző látta a film sima vagy háromdimenziós változatát.

A vicces, de mégis megható film a készítőket is meglepte, hogy mekkora siker. Több, mint  600 millió dollárt hozott eddig, így jelenleg a Disney második legsikeresebb animációs filmje. Egy igazi klasszikus film előzi csak meg ebben. Mégpedig a Lion King, ami közel 1 milliárd dollárt hozott a készítőknek.A zenés színházak számtalan musicalt játszanak jelenleg is a Disney jóvoltából. A Lion King, a Mary Poppins, A Kis Hableány, Tarzan, A Szépség és a Szörnyeteg és még sorolhatnánk.

A készítők arról még nem nyilatkoztak, hogy mikorra várható a színpadi előadás. Azonban biztos, hogy nagy kihívás lesz a készítőknek a film egyik leglátványosabb jelenete, amikor is a jégből készült palota felépül. Lásd a lenti videóban.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Disney musical volt a 2013-as év legjobbja - TOP lista itt
A The Broadway League színházi szakmai szervezet által közölt számadatok megugrása a megnövekedett jegyárak, a nagy érdeklődés, néhány színház nézőterének átrendezése és a prémium jegyáras ülőhelyek számlájára írható - adta hírül a BBC News.
Kiállítással ünnepli 90. születésnapját a Walt Disney vállalat
A tárlat felidézi Disney életének állomásait és számos relikviát felvonultat az elmúlt kilenc évtized olyan népszerű Disney-filmjeiből és -rajzfilmjeiből, mint a Mary Poppins, a Hófehérke és a hét törpe, a Fantázia vagy éppen a Neveletlen ...
Megjelent a Musicalmesék 2. CD a legnépszerűbb rajzfilmek és Disney mesék slágereivel
Különleges meglepetéssel készült karácsonyra a Budapesti Operettszínház három kismamája. Füredi Nikolett, Peller Anna és Siménfalvy Ágota új lemeze méltó folytatása a hét évvel ezelőtt megjelent Mesemusicalek CD-nek. Az albumon a színésznők ...
INGYEN lesz látható a Marie Antoinette musical! Regisztráció itt!
INGYEN lesz látható a Marie Antoinette musical! Regisztráció itt!
Kincsem musical 2020-ban Nyíregyházán a Timpex Arénában - Jegyek itt!
A Kincsem musical 2020. augusztus 26-án Nyíregyházán a Timpex Arénában lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x