Vampicon jegyek - 2013- októberében Budapesten a vámpír sztárok

Kelt: 2013.08.10

Vampicon jegyek - 2013- októberében Budapesten a vámpír sztárok 2013. október 26-27 között misztikus sorozatok híres karakterei látogatják meg hazánkat. Előtted a lehetőség, hogy többet megtudj a vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok és démonok uralta világról. Ne felejtsd el mielőbb megvenni a jegyedet, nehogy lemaradj erről a különleges hétvégéről. Alex Meraz. Peter Facinelli, Charley Bewley, Nathaniel Buzolic, Craig Parker...

2013. október 26-27 között misztikus sorozatok híres karakterei látogatják meg hazánkat. Előtted a lehetőség, hogy többet megtudj a vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok és démonok uralta világról. Ne felejtsd el mielőbb megvenni a jegyedet, nehogy lemaradj erről a különleges hétvégéről.  

A VampiCon célja, hogy elhozza neked a kedvenc sorozataidban szereplő színészeket és lehetőséget biztosítson számodra, hogy találkozz velük. Persze ebben nem merülnek ki a lehetőségek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a hétvégét sose felejtsd el. Különleges műsorok, előadások, fellépők fogják színesíteni a programot. Természetesen ezek mellett alkalmad lesz olyan emberekkel találkozni, akik szeretnek a fanatsy-k világában barangolni, éppúgy ahogy Te.

Jegyárak, jegyvásárlás és további részletek a VampiCon 2013-ról ide kattintva!

Sztárvendégek:
ALEX MERAZ színész / táncos, akit Paulként, a vérfarkasok egyik tagjaként ismerhetünk Stephenie Meyer  "Twilight" sorozatából. 

PETER FACINELLI Karrierje során több, mint 30 filmben játszott, köztük Szesz, szex és steksz-ben Matthew Broderick mellett, a Tutiseftben Kevin Spacey-vel és Danny Devitoval, és a Fiúk az életemből-ben Drew Barrymore oldalán. Legutóbb Dr. Carlisle Cullenként láthattuk a Twilight filmekben. A televíziós kerrierje is lenyűgöző. Mellékszereplő volt a Glenn Close főszereplésével készült A hatalom hálójában című sorozatban, illetve visszatérő szereplő volt a Sírhant művekben is. Jelenleg Peter a Showtime Jackie nővér című sorozatában Dr. Fitch Coopert alakítja, a sorozat ötödik évada áprilisban kerül képernyőre. 2010-ben saját produkciós irodát alapított Facinelli Films néven, amelyben forgatókönyvíróként is dolgozik.


CHARLIE BEWLEY Demetriként debütált a Twilight filmekben. Az extrém sportoló Bewley imád utazni és szereti a kalandot. Bewley 6 évvel ezelőtt kezdte a színészkedést, mégis számos siker fűződik a nevéhez. Co-Star a 2011-es Sundace zsűri díjas "Like Crazy"-ben, kulcsfontosságú szerepet játszik az orosz/amerikai "Soldiers of Fortune“-ben. 2012-ben játszott Luc Benson thrillerjében az "Intersection"-ben, és nemrég feltűnt a Vámpírnaplókban is. Bewley alapító tagja az Astoria Entertainment-nek, ami egy független filmgyártó cég, akik a Thounder Road-ot tervezik. A filmszakmához nem kapcsolódva, Charlie szervezője volt a 42 mérföldes Solo-Ultra-Marathonnak, amivel 20.000 dollárt gyűjtött a For Your Life kampányának.

NATHANIEL BUZOLIC legismertebb szerepe Paul O'Donnell a BBC ausztrál szappanoperájában, az Out of the Blue, 2008-ban, illetve jelenleg látható az amerikai sikeres TV-sorozatban, a Vámpír naplóban ("The Vampire Diaries") mint Kol, a vámpír.
Az ausztrál Fiatal Színház tagjaként tanult színészkedést 1998-2001 közt. Nathaniel a Screenwise Film & TV művészeti iskolában tanult az ausztráliai Sydney-ben. 2007-ben diplomázott marketingből a Sydney-i Nate University-n. A színészkedés és műsorvezetés mellett Nate versenyszerűen kosárlabdázott Új-Dél-Wales csapatában, emellett lelkes Snowboardozó.
Első televíziós szerepét 2001-ben kapta vendégszínészként a „Vízi Patkányokban” (Water Rats). Majd ezt több szerep követte, többek között a hosszú ideig képernyőn futó sorozatban a Home and Away –ben 2002-ben, az All Saints-ben (2003), valamint műsorvezető házigazdája volt a Disney csatorna délutáni gyerekshowjának a Stúdió Disneynek (2005). Megjelent John Goodman és Bryan Brown mellett a Dirty Deeds című játékfilmben és számos más filmben (SMS Road Rage, Multiple Choice, Offing David, My Greatest Day Ever and Needle). 

CRAIG PARKER szerepei: A Gyűrűk ura: A Gyűrű Szövetsége, A Két Torony, Spartacus: Vengeance, A Hős legendája, Underworld: A vérfarkasok felkelése, Xena: a harcos hercegnő.
A Fidzsi-szigetek-i, új-zélandi születésű, Parker 17 éves volt, amikor elkezdett dolgozni új-zélandi sikeres „Gloss” című televíziós sorozatban. Ezt követően számos más sorozatban kapott szerepet, többek között négy évig játszott a népszerű Guy Warner hit show-ban (Shortland Street). Ezzel egy időben számos színházi produkcióban is szerepelt: többek között: Macbeth, "Rosencrantz és Guildenstern halott", "The Rocky Horror Show", "The Pillowman."
A nemzetközi karrierje a "Xena: Warrior Princess" és a "Young Hercules sorozatokkal kezdődött, és ő játszotta Haldír karakterét a Gyűrűk Ura első két részében, amellyel a rajongók kedvence lett világszerte. Nemrég játszotta Sabas-t az "Underworld-ben", továbbá a Hős Legendájában Darken Rahl szerepét játssza, a Spartacus-ban pedig a római Praetor, Gaius Claudius Glaber-t alakítja. sorozatszerepét. 

ARIELLE KEBBEL amerikai modell és színésznő. Arielle legismertebb filmszerepei: Amerikai pite 4. A zenetáborban, John Tucker Must Die, Vampires Suck, Aquamarine, valamint sorozat szerepei mint a Vámpírnaplók, Szívek szállodája, és a Life Unexpected, amelyben ő játszotta Paige Thomast. Gyakran „sikolykirálynőnek” is nevezik a horrorfilmbeli figyelemre méltó munkái miatt, mint például a The Uninvited és a The Grudge 2.
Első nagyobb szerepét a Szívek szállodájá-ban Lindsay Lister – ként kapta. Arielle azóta megjelent számos televíziós sorozatban, mint az Entourage, Grounded for Life, Law & Order: Special Victims Unit, The Vampire Diaries.

A HILLYWOOD SHOW, Hilly és Hannah Hindi parodista testvérpárt takarja, akik interneten váltak híressé zseniális paródiáikkal. Dal- és tánc paródiákat készítettek olyan kasszasiker filmekről mint az Alkonyat és a Harry Potter, Vámpírnaplók és egyéb hírességekről, mint például Lady Gaga! Hihetetlen jelmezekkel és sminkkel kápráztatják el a közönséget. Eddig több mint 80.000.000 –an nézték meg videóikat az interneten és sikerük tovább nő, annak ellenére, hogy a videók készítéséhez csupán egy videokamerát használnak.
A Hillywood show ® munkáját elismeri Lady GaGa, PSY, Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Paul Wesley, Teresa Palmer, a Twilight Saga szereplőgárdája, az MTV, Ryan Seacrest és így tovább!

JAMIE CHRISTLOW , egy brit színész, aki szenvedélyesen szereti, amit csinál. Jamie sikeres házigazdája volt számos európai convention-nek és rengeteg rajongóra tett szert világszerte megrendezett közönségtalálkozókon.

Ceremóniamesterünk MÜLLER ATTILA, a színész, műsorvezető, modell, zenész, aki több televíziós műsorban is hasonló szerepet tölt be. Életrajzában is az szerepel, hogy örök gyerek, aki szereti a pörgést, az életet, a jó dolgokat, aki élménygyűjtő, mindent kipróbál, amit lehet még ha veszélyes is! A színészet áll hozzá a legközelebb és legnagyobb szerelme a zene, 15 éve játszik szaxofonon. Stylow néven saját zenekara is van. 

Jegyárak:
Napi jegy - 9900 Ft 
belépés a vásár területére, 
welcome csomag, részvétel a nyitó ceremónián, 
az összes panelen, összes előadáson, 
workshop-on, 
a szombat esti koncerten és az azt követő álarcosbálon.

Napi jegy vasárnap - 8.000 Ft 

belépés a vásár területére, welcome csomag, 
részvétel a záró ceremónián, az összes panelen, összes előadáson, workshop-on.

Hétvégi jegy - 15.900 Ft 
belépés a vásár területére, 
welcome csomag, 
garantált ülőhely mindkét napon, 
részvétel a nyitó- és záró ceremónián, az összes panelen, összes előadáson, workshop-on, a szombat esti koncerten és az azt követő álarcosbálon.

Gyémánt jegy - 33.000 Ft

belépés a vásár területére,
welcome csomag,
garantált ülőhely az első sorokban mindkét napon,
részvétel a nyitó- és záró ceremónián, az összes panelen, összes előadáson, workshop-on, a szombat esti koncerten és az azt követő álarcosbálon,
1 fotó egy színésszel,
1 autogram egy színésztől,
szombati büféebéd és büfévacsora, vasárnapi büféebéd.

Filmforgatásra jegy - 2.000 FT 
Kipróbálhatod, hogy milyen érzés, ha Te vagy egy film szereplője

Étkezési jegy - 2.500 Ft 
büféétkezés egy személy részére egy alkalommal ital nélkül, ital a helyszínen vásárolható

Sam Trammell Meet&Greet - 10.000 Ft
Időtartama 30 perc, maximum 20 fő részvételével!

Alex Meraz Meet&Greet - 10.000 Ft 
Időtartama 30 perc, maximum 20 fő részvételével!

A fotó és autogramm jegyeket a helyszínen tudjátok majd korlátozott számban megvásárolni. Csak annyi jegyet tudunk biztosítani, amennyi a programban meghatározott időtartam alatt felhasználható. Aki gyémánt jegyet vásárol az elsőbbséget élvez ezeknél a programpontoknál! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Szilveszter a Vámpírral! - Vámpírok bálja musical Szilveszter
2015. december 31-én Szilveszteri Vámpírok bálja! Jegyek és infók lentebb!
Ingyenes Nyári Éjszakai Vámpírtalálkozó
Vámpír fanok figyelem! 2013. augusztus 25-én a Pesti Magyar Színházhoz egy késő esti vámpír kalandra várják a vámpírok rajongóit! Részletek az ingyenes rendezvényről lentebb!
Pesti Broadway Fesztivál 2013-as programja
Az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál 2013. szeptember 20-21-én kerül megrendezésre amin a Budapesti Operettszínház sztárjai meglepetésekkel és különleges koncertekkel valamint játékokkal várják a közönséget.
Mary Poppins musical jegyek!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical volt a Madách Színház első bemutatója. Az óriási siker nem maradt el. Az előadásra jegyek folyamatosan vásárolhatóak.
Elmarad a Rómeó és Júlia musical az Arénában! Jegyek itt!
2020 szeptember 12-én a Papp László Budapest Sportarénában lett volna látható a musical, de ez most elmarad. A szervezők közleménye olvasható.
Puskás Ferencről készült musical az Erkel Színházban!
Az Erkel Színházban debütál a Puskás Ferencről szóló musical főszerepben olyan sztárokkal mint Veréb Tamás, Fehér Tibor, Szabó P. Szilveszter, Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente és még sokan mások.
Kincsem musical 2020-ban Nyíregyházán a Timpex Arénában - Jegyek itt!
A Kincsem musical 2020. augusztus 26-án Nyíregyházán a Timpex Arénában lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x