Varga Miklós életmű koncert - Jegyek itt!

Kelt: 2023.09.26

Varga Miklós életmű koncert - Jegyek itt! Varga Miklós musical showján 2023. december 21-án Szombathelyen az Agorában várja a közönséget. Jegyek itt!

Varga Miklós ikonjává vált az István, a király előadásnak és még mindig ő az ország Istvánja, de számos emblametikus alakítás kötődik még hozzá. Varga Miklós musical showján 2023. december 21-án Szombathelyen az Agorában várja a közönséget.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncerten a legismertebb musical slágereket hallhatjuk.a  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

István, a király 2023-ban Százhalombattán a Barátság Kulturális Központban - Jegyek itt!
István, a király Százhalombattán a Barátság Kulturális Központban - Jegyek itt!
István, a király junior az Eiffel Műhelyházban - Jegyek itt!
Feke Pál rendezésében gyerekek előadásában látható az István, a király junior című előadás az Eiffel Műhelyházban az Operaház új bemutatójaként. Jegyek litt!
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x