30 éves István a király DVD-t!

Kelt: 2013.12.11

30 éves István a király DVD-t! A Papp László Budapest Sportarénában láthatta a produkciót 2013. augusztus 30 és 31-én . Az István, a király címszerepében Feke Pál, Koppányként Stohl András, mellettük Blaskó Péter, Novák Péter, László Zsolt, Szemenyei János, Tompos Kátya, Radnay Csilla, Udvaros Dorottya, különleges vendégként pedig Varga Miklós és Nagy Feró is színpadra lépett az előadásban.

Az István, a királyt 860 négyzetméteres színpadon, 20 méter magas, nem historizáló díszletben, kortárs jelmezekben mutatták be, a színpadon mintegy 300-an lesznek a hatvantagú zenekarral együtt. A produkció létrehozása, a négy előadás 260 millió forintba került, a műről DVD készült. A 30 éves jubileumi István a király DVD karácsonyra jelenik meg. A kiadvány kétlemezes verzióban lát napvilágot, megtalálható az extrák között az előadásról készült werkfilm, illetve a Kőműves Kelemen című darab is.

Az István, a király címszerepében Feke Pál, Koppányként Stohl András, mellettük Blaskó Péter, Novák Péter, László Zsolt, Szemenyei János, Tompos Kátya, Radnay Csilla, Udvaros Dorottya, különleges vendégként pedig Varga Miklós és Nagy Feró is színpadra lép az előadásban.

A DVD már előrendelhető! Online vásárláshoz kattintson ide!

A játékunkban most gazdára talált egy DVD! A DVD-t nyerte: Molnár Marietta

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Hallgasd meg Feke Pál legújabb dalát!
A napokban debütált Feke Pál legújabb dala Órák címmel. Nálunk meghallgathatod!
Film készül a Macskák musicalből?
A Macskák musicalből azonban még nem készült film, habár a musical megfilmesítésének jogait már korábban megvásárolta az Universal Pictures.
Szegedi Szabadtéri Játékok 2014 - Műsor és jegyinformációk itt!
A Budapesti Operettszínház és a Madách Színház musicalje mellett opera és operett is lesz. A Szegedi szabadtéri Játékok 2014-es programja a Zorba, a görög balett előadással indul július 4-án és augusztus 20-án zárul az Ének az esőben musicallel.
Rómeó és Júlia musical - Jegyek az Operettszínház előadására
A legendás musical folyamatosan színpadon van a Budapesti Operettszínházban! Rómeó és Júlia musical jegyeket online is vásárolhatsz! A musical főszerepiben a színház sztárjai mellett új tehetségek is debütáltak.
Alföldi Róbert rendezésében látható a Kőműves Kelemen rockballada a RAM Colosseumban - Jegyek itt!
Stohl Andráa, Blaskó Péter, Radnay Csilla, Dolmány Attila, Hujber Ferenc láthatóak Alföldi Róbert Kőműves Kelemen rendezésében! Jegyek és szereposztás itt!
Bereczki Zoltán vígjátékban kapott szerepet!
A Függöny fel! című előadás a Centrál Színház új bemutatója lesz. Az előadás rendezője Puskás Tamás. Jegyárak, jegyvásárlás és további részletek egybe gyűjtve!
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x