A Michael® starring Ben - Michael Jackson show 2024-ben Budapesten az Erkel Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2024.06.10

A Michael® starring Ben - Michael Jackson show 2024-ben Budapesten az Erkel Színházban - Jegyek itt! A Michael® starring Ben - Michael Jackson show 2024. november 30-án Budapesten az Erkel Színházban látható. Jegyek lentebb!

A Ben főszereplésével készült Michael® a híres producer, James Baker legújabb slágerszínházi produkciója, amelyben az Egyesült Királyság legnagyobb Michael Jackson tribute sztárja, Ben Bowman szerepel, aki nem csak úgy néz ki és úgy hangzik, mint Michael Jackson, de olyan kifogástalanul csiszolta a rutinját, hogy a közönség azt hiszi, magát Michael Jacksont nézi.

Ez a díjnyertes produkció, amely napjaink legnagyobb turné tisztelgése Michael Jackson előtt az Egyesült Királyságban, egy hihetetlen élő zenekarral, lenyűgöző jelmezekkel, ikonikus táncrendekkel és természetesen az utánozhatatlan Bennel. A műsor azt ígéri, hogy az ikonikus szupersztár leghitelesebb, legelevenebb és legerőteljesebb újraalkotását hozza létre, amelyet valaha is megtapasztalhat.

Ez a hihetetlen műsor nemcsak Michael Jackson legnagyobb slágereit tartalmazza, hanem a The Jackson 5-ot is. A műsorban hallható a Thriller, a Beat It, a Billie Jean, a Man in the Mirror és még sok más Michael Jackson slágerlistájából.

A Michael® starring Ben - Michael Jackson show 2024. november 30-án Budapesten az Erkel Színházban látható. Jegyek hamarosan!

A Ben főszereplésével készült Michael® Michael Jackson saját színpadi műsorainak friss keverékét egyesíti, izgalmas új feldolgozásokkal, lélegzetelállító fényshow-val kombinálva, hogy tökéletes ünnepet teremtsen Michaelnek és a zenéjének. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Piaf Symphonic 2025-ben Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
Piaf Symphonic 2025. május 10-én Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
Edith Piaf dalaival érkezik a Piaf The Show 2024-ben Magyarországra - Jegyek itt!
Edith Piaf dalaival érkezik Magyarországra Nathalie Lermitte. A Piaf The show 2024. április 19-én Budapesten az Erkel Színházban lesz látható! Jegyek itt!
A Whitney Houston show, a Queen of the Night az Erkel Színházban - Jegyek itt!
A londoni siker után Budapesten látható a Whitney Houston show a Queen of the night. Jegyek a budapesti előadásokra lentebb!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x