A Pál utcai fiúk musical a Vígszínházban!

Kelt: 2016.07.12

A Pál utcai fiúk musical a Vígszínházban! Dés László—Geszti Péter—Grecsó Krisztián közös munkájaként kerül bemutatásra A Pál utcai fiúk zenés játék két részben Molnár Ferenc regénye nyomán Marton László rendezésében a Vígszínházban.

 Molnár Ferenc regénye, mindig aktuális lehet bármely korosztály számára, legyen az kicsi, nagy vagy éppen felnőtt. A regény mondanivalója, olyan fontos emberi értékeket sorol fel, mint a barátság, megbocsájtás, tisztelet és a megbecsülés. 

Biztosan mindenki emlékszik a kis Nemecsekre, aki köré épül szinte az egész történet, pár olyan esemény, amit mindenki ismer, mint például, hogy kis betűvel írják a nevét, Ács Feri ellopja az üveggolyóit, vagy ahogyan lázas betegen utolsó erejéig küzd valami olyan dologért, amiben ő hitt a Füvészkert, be akarta bizonyítani, hogy ő is teljes értékű grundista és mit neki vörösingesek, ha kell mindenkivel megküzd. Életével fizetett, eme hős tettéért. Sajnos a társai csak a halála után jöttek rá, mit is vesztettek.

Csak pár gondolat volt a darabról, de gondolom sok embernek kavarognak most az érezelmek. Talán jó példa lehet ez a darab, azon gyermekeknek, akik nem szeretnek olvasni, hátha megtapasztalják, milyen jó kis dologból maradnak ki és kedvet kapnak az olvasáshoz. 

Jegyek itt kaphatóak! 

 

A Pál utcai fiúk szereposztása:

RÁCZ TANÁR ÚR: Fesztbaum Béla
BOKA: Wunderlich József
NEMECSEK: Vecsei Miklós
GERÉB: Csapó Attila
CSÓNAKOS: Király Dániel
KOLNAY:Tóth András
BARABÁS: Zoltán Áron
WEISZ: Szántó Balázs e.h.
RICHTER: Csiby Gergely e.h.
CSELE: Medveczky Balázs e.h.
LESZIK: Kovács Olivér
ÁTS FERI: Józan László
AZ IDŐSEBB PÁSZTOR:Ember Márk e.h.
A FIATALABB PÁSZTOR:Nádas Gábor Dávid
SZEBENICS:Tóth Máté


Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x