A The Piano Guys dolgozta fel a Nyomorultak egy dalát! Videó itt!

Kelt: 2018.09.13

A The Piano Guys dolgozta fel a Nyomorultak egy dalát! Videó itt! A Bring Him Home című dalt dolgozta fel a The Piano Guys. A különleges feldolgozást 5 millió néző látta már. Hamarosan Budapesten a Papp László Sportaréna falai közt talán újra felcsendül a dal.

A Nyomorultak musicalből nem is olyan rég film is készült. A filmben Amanda Seyfried Cosette-et, a prostituált Fantine (Anne Hathaway) törvénytelen lányát játssza A nyomorultakban olyan világsztárok oldalán, mint Hugh Jackman (Jean Valjean) és Russell Crowe (Javert felügyelő).

A The Piano Guys egy igen népszerű formáció. Elsőként csak egy videót tettek fel a netre, ami pillanatok alatt népszerű lett. Azóta rengeteg dolog történt velük. Rengeteg ismert dal feldolgozásra került. A One Direction dalát a What Makes You Beautiful dalt, a Coldplay sikerművét a Paradise című dalt vagy éppen Adele slágerét a Rolling in the Deep című dalt is feldolgozták.

2019. június 3-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán kápráztatják el a közönséget. Az előadásra jegyek már kaphatóak! Jegyvásárlás ide kattintva!


Videó:

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Megszületett  Jégvarázs betétdalának vicces verziója
A Jégvarázs kétségtelenül az év egyik legnagyobb sikere volt és mindenki izgatottan várja a musical verzió megjelenését is.
Hallgasd meg Feke Pál legújabb dalát!
A napokban debütált Feke Pál legújabb dala Órák címmel. Nálunk meghallgathatod!
Új dal! Bereczki Zoltán - Rádió (Élni jó) - Videó itt!
Bereczki Zoltán a SzerencseSzombat március 15-i adásában énekelte el új dalát.
ABBA - THE SHOW 2014 - Győr, Budapest, Szeged - Jegyvásárlás és jegyek itt!
Turnézik az ABBA - THE SHOW! 2014-ben újra Magyarországon a show. Szegeden, Budapesten és Győrben is koncerteznek 2014. december 27-én, 28-án és 29-én. A szegedi, budapesti és győri koncertekre a jegyek már kaphatóak!
Thriller Live musical Bécsben 2014-ben - Jegyek itt!
Hamarosan Bécsbe érkezik a Thriller Live musical.
Feke Pállal debütál Szente Vajk új musicalje a Kockahas - Jegyek itt!
2023. május 13-án mutatják be Feke Pállal a Kockahas - a musical comedyt, a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyjét. Az előadás író-rendezője Szente Vajk.
Presser Gábor Még 1 című koncertje 2023. szeptember 30-án a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x