A The Piano Guys dolgozta fel a Nyomorultak egy dalát! Videó itt!

Kelt: 2018.09.13

A The Piano Guys dolgozta fel a Nyomorultak egy dalát! Videó itt! A Bring Him Home című dalt dolgozta fel a The Piano Guys. A különleges feldolgozást 5 millió néző látta már. Hamarosan Budapesten a Papp László Sportaréna falai közt talán újra felcsendül a dal.

A Nyomorultak musicalből nem is olyan rég film is készült. A filmben Amanda Seyfried Cosette-et, a prostituált Fantine (Anne Hathaway) törvénytelen lányát játssza A nyomorultakban olyan világsztárok oldalán, mint Hugh Jackman (Jean Valjean) és Russell Crowe (Javert felügyelő).

A The Piano Guys egy igen népszerű formáció. Elsőként csak egy videót tettek fel a netre, ami pillanatok alatt népszerű lett. Azóta rengeteg dolog történt velük. Rengeteg ismert dal feldolgozásra került. A One Direction dalát a What Makes You Beautiful dalt, a Coldplay sikerművét a Paradise című dalt vagy éppen Adele slágerét a Rolling in the Deep című dalt is feldolgozták.

2019. június 3-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán kápráztatják el a közönséget. Az előadásra jegyek már kaphatóak! Jegyvásárlás ide kattintva!


Videó:

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Megszületett  Jégvarázs betétdalának vicces verziója
A Jégvarázs kétségtelenül az év egyik legnagyobb sikere volt és mindenki izgatottan várja a musical verzió megjelenését is.
Hallgasd meg Feke Pál legújabb dalát!
A napokban debütált Feke Pál legújabb dala Órák címmel. Nálunk meghallgathatod!
Új dal! Bereczki Zoltán - Rádió (Élni jó) - Videó itt!
Bereczki Zoltán a SzerencseSzombat március 15-i adásában énekelte el új dalát.
ABBA - THE SHOW 2014 - Győr, Budapest, Szeged - Jegyvásárlás és jegyek itt!
Turnézik az ABBA - THE SHOW! 2014-ben újra Magyarországon a show. Szegeden, Budapesten és Győrben is koncerteznek 2014. december 27-én, 28-án és 29-én. A szegedi, budapesti és győri koncertekre a jegyek már kaphatóak!
Thriller Live musical Bécsben 2014-ben - Jegyek itt!
Hamarosan Bécsbe érkezik a Thriller Live musical.
A Boldogság Szövetsége musical Gödöllő mellett a Domonyvölgyben! Jegyek itt!
A Boldogság Szövetsége - Családi mesemusical 2021. szeptember 24-én a Lázár Lovasparkban kerül bemutatásra! Szereplők és jegye kitt!
Anyatigrisek musical a MOM-ban - Jegyek a koncert előadásra itt!
Az Anytigrisek musical koncert 2021 őszén lesz látható Budapesten a MOM Kultban. Jegyárk és jegyvásárlás itt! Szereplők: Danics Dóra, Jónás Andi, Király Linda, Veres Mónika Nika
Valami bűzlik musical bemutató a József Attila Színházban - Jegyek és szereplők itt!
A Valami bűzlik musicalt 2021 szeptemberében mutatja be a József Attila Színház. Jegyek és szereposztás itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x