Andrea Bocelli koncert 2024-ben Magyarországon a MVM Domeban - Jegyek itt!

Kelt: 2024.06.16

Andrea Bocelli koncert 2024-ben Magyarországon a MVM Domeban - Jegyek itt! Az MVM Domeban ad koncertet Andrea Bocelli 2024-ben. A budapesti koncertre jegyek itt!

Andrea Bocelli nevét a világ minden részén jól ismerik, hiszen mára az egyik legkedveltebb opera énekes. Legismertebb dala a Time to say goodbye és a Celine Dionnal énekelt The Prayer. Celine Dion is így fogalmazott róla: "Ha az Úrnak szép énekhangja lehetne, akkor az biztosan Andrea Bocelliére hasonlítana legjobban". Sikerét elhivatottságának, szorgalmának és töretlen kitartásának köszönheti, tehetsége Pavarottit is lenyűgözte.

Egyik lemezén filmslágereket választott, s a repertoárba olyan nagy dalok is bekerültek mint az Evita Dont cry for me Argentina című dala vagyéppen Az Operaház Fantomja musical slágere a The Music of the night, de helyet kapott a Keresztapa és a Gladiátor egyik dala is. A musical rajongók korábban a West Side Storyból a Mariat is hallhatták már tőle.

Andrea Bocelli 2024. november 23-án és 24-én Budapesten az MVM Domeban ismét legnagyobb slágereivel és számos újdonsággal várja a közönséget.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncerten várhatóan meglepetés vendégek is fellépnek, hiszen Andrea Bocelli két legújabb slágere is két duett volt. Az egyiket Ed Sheerennel a másikat pedig a fiával Matteo Bocellivel együtt énekelte.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia musical Budapesten 2024-ben - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical 2024. június 9-én újra a Papp László Sportarénában lesz látható.
Edith Piaf dalaival érkezik a Piaf The Show 2024-ben Magyarországra - Jegyek itt!
Edith Piaf dalaival érkezik Magyarországra Nathalie Lermitte. A Piaf The show 2024. április 19-én Budapesten az Erkel Színházban lesz látható! Jegyek itt!
1000 forinttól kaphatóak a jegyek az István, a király 2024-es előadására!
1000 forinttól kaphatóak a jegyek az István, a király 2024-es előadására!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x