Bradley Jaden LIVE koncert! Jegyek itt!

Kelt: 2024.06.16

Bradley Jaden LIVE koncert! Jegyek itt! 2024. június 18-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ad otthont a koncertnek. A West End sztár koncertjén magyar sztárvendég is lesz.

A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet. A világsztár számos színpadi musicalben szerepelt, jelenleg az egyik leghíresebb és legelismertebb brit zenés színházi előadó.

Eddigi szerepei közül a legfontosabbak a Nyomorultak mindhárom férfi főszerepe, Jean Valjean, Javert és Enjolras, Fiyero szerepe a Wicked-ben, Lancelot a Camelot-ban, Raoul az Operaház fantomja olaszországi produkciójában, valamint a Ghost és a Shrek musical főszerepei.

Önálló koncertjét Simon Schofield és Scott Garnham közösen készítette, a zenei igazgató James Doughty.

Sztárvendégek:
Zizi Strallen 
brit színésznő, a West End színpadainak ünnepelt dívája, legfontosabb szerepe Mary Poppins, Cameron Mackintosh: Mary Poppins című musicaljének londoni előadásában.

és
Sándor Péter
Gundel művészeti díjas és többszörös Honthy-díjas színművész, énekes

Közreműködik:
Heureka Pop Orchestra

BRADLEY JADEN koncert 2024. június 18.-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A koncert hossza: 2 óra
Az előadás nyelve: angol 

Játékunk nyertesei: Pákozdi Krisztina, Nagy Marci
A játékunkban most páros jegyet sorsolunk a koncertre. A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik követik oldalunkat és a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Mikor voltak utoljára a Margitszigeti Szabadtérin?  Valamint azok között is sorsolunk páros jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék június 16-ig tart.

A megosztásoknak is örülünk! :)
Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a ilovemusical.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Evita musical 2024-ben a Margitszigeten - Jegyek és szereplők itt!
Az Evita musical 2024. július 5-én és 6-án lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Budapesten oylan sztárokkal mint Kocsis Dénes, Pesák Ádám, Csengeri Attila és Szemenyei János. Jegyek itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x