Nikola Tesla musical a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!

Kelt: 2024.02.01

Nikola Tesla musical a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt! A Nikola Tesla musical 2024. szeptember 15-én a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható. Jegyek itt!

Nikola Tesla kétségtelenül minden idők egyik legkitűnőbb lángelméje, egész világunkat átalakító találmányait pedig már kortársai is a kerék és az egyiptomi piramisok jelentőségéhez mérték. Főként Tesla felfedezéseinek és szabadalmainak köszönhető, hogy az elmúlt évszázad során az elektronikai eszközök a mindennapjaink nélkülözhetetlen részévé válhattak, hiszen példának okáért az okostelefon vagy a vezeték nélküli elektromos töltés alapelveit is elsőként személyesen maga, Tesla fektette le.

A különleges személyiségű tudóst több ország is joggal érzi magáénak. Kevesen tudják, de a szerb származású, horvát területen született Tesla szakmai karrierje Budapestről, a Puskás Telefontársaságtól (első munkahelye) indult, később, már világpolgárként elérve Amerikába, ahol megvalósíthatta gyermekkori álmát, amikor is megtervezhette a Niagara-vízesésre épített anno világcsodának számító erőművét.

Nikola Tesla musical 2024. szeptember 15-én a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A két felvonásos, lendületes és rendkívül látványos zenés darab így amellett, hogy ragyogó szórakozást ígér, segíthet újra felfedezni, új oldaláról megismerni a mára közismert név mögött rejtőző csodálatos zseni elmét és életének rejtélyeit!

A dalokat az Artisjus és Fonogram díjas Sebestyén Áron jegyzi, a dalszövegekért és a dramaturgiáért pedig nem más, mint Müller Péter Sziámi felel. A szövegkönyvet Egressy Zoltán írta, a koreográfiát Szabó Anikó állította össze, a vizuális látvány világot a Forward Productions csapata, a jelmezek egyedi hangulatiságát Kiss Márk jegyzi. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Robin Hood musical 2024-ben Fertőrákoson a Barlangszínházban - jegyek itt!
A Robin Hood musical 2024. május 31-én és június 1-én a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható a Westend Színház előadásában.
Szállj fel szabad madár a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek és fellépők itt!
A Szállj fel, szabad madár! koncert 2024. május 19-én látható a Fertőrákosi Barlangszínházban Mészáros Árpád Zsolt, Nagy Szilárd, Ragány Misa, Réthy Zsazsa, Tarján Pál főszereplésével. Jegyek itt!
Menopauza musical a Veresegyházi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Menopauza 2024. július 29-én és 30-án Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Mária evangéliuma Kecskeméten - Jegyek itt!
Mária evangéliuma rockopera koncert 2024. március 23-án Kecskeméten a Nagytemplomban. Jegyek itt!
MÁZS 50 - Mészáros Árpád Zsolt születésnapi koncert - Jegyek itt!
Dolhai Attila, Janza Kata, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett és még sokan mások fellépnek a MÁZS 50 koncerten. Mészáros Árpád Zsolt 50 éves sszületésnapi koncertjére jegyek már kaphatóak!
Szállj fel szabad madár koncert Varga Miklóssal Vácon - Jegyek és fellépők itt!
Szállj fel szabad madár koncert Varga Miklóssal Vácon - Jegyek és fellépők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x