Elisabeth musical 2022-ben Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2021.12.02

Elisabeth musical 2022-ben Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt! 2022 júliusában Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható az Elisabeth musical. A legendás musical egy új szereposztással érkezik. Jegyek itt!

Elisabeth (Sisi) alakja semmilyen klisébe nem illik bele, és megcáfol minden előítéletet. Más volt, mint amilyennek látni szerették volna. A hagyományok világában tiltakozott a ráerőltetett kényszerek ellen. Hazugságokkal körülvéve az igazat mondta. Népszerű helyett őszinte akart lenni, kicserélhető helyett egyedi. Minden gondolatában és tettében modern nő volt.

Az Elisabeth a Vereinigte Bühnen Wien musicalje. Michael Kunze és Sylvester Lévay műve minden idők legnépszerűbb német musiceljévé vált, melyet régóta nemzetközi kultusz övez. A darab sikere az 1992-es bécsi premier óta töretlen, Sisi történetét eddig 11,5 millió ember látta 13 országban. 2022-ben a királyné ismét visszatért hazánk színpadára.

A musicalt a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház társulatának előadásában láthatja a közönség. A Sisi történetét feldolgozó Elisabeth musical 2022. július 22-én és 23-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mozart musical a Veszprémi Petőfi Színhában!
Mozart musical a Veszprémi Petőfi Színhában!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x