Így szól Lara Fabian előadásában az Operaház Fantomja musical legszebb dala!

Kelt: 2024.03.17

Így szól Lara Fabian előadásában az Operaház Fantomja musical legszebb dala! Így szól Lara Fabian előadásában az Operaház Fantomja musical legszebb dala!

Lara Fabian, a világhírű énekesnő, 2024-bemegy különleges koncertet ad az MVM Dome-ban, Budapest szívében. Az esemény része Lara Fabian "Je T’aime" turnéjának, amely világszerte elbűvöli a közönséget.

Lara Fabian nemzetközi szinten ünnepelt művész, aki túlmutat egy tipikus popénekesnő határain. Belga-kanadai származása és sokoldalú tehetsége révén hódította meg a világot, több mint 20 millió eladott albummal büszkélkedhet. Az élet és a zene szeretetét több nyelven – köztük olaszul, franciául, angolul és spanyolul – énekli el, amelyek közvetítik bensőséges érzéseit és üzeneteit. Lara inspiráló pályafutása során elnyert több tucat díj és jelölés, valamint különféle világturnék tükrözik zenei sokszínűségét és tartós hatását a popkultúrában.

Lara Fabian 2024. április 30-án Budapesten a MVM Domeban ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
 

Lara Fabian a musical közönséget Az Operaház Fantomja musical nagy sikerű dalával Az Éj zenéje sajátos feldolgozásával hódította meg, amit itt hallgathattok meg:

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Így énekli Andrea Bocelli Az Operaház Fantomja musical Éj zenéjét - VIDEÓ ITT!
Így énekli Andrea Bocelli Az Operaház Fantomja musical legszebb dalát. VIDEÓ ITT!
Kristály téli mese-cirkusz 2023-ban a Millenáris Üvegcsarnokában a Recirqueltől - Jegyek itt!
A Recirquel Kristály újcirkusz-mese előadása 2023. december 6-tól 2024. január 7-ig a Millenárison lesz látható. A Hókirálynő szerepében Horányi Juli lép színpadra. Jegyek itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x