Made in Hungaria musical EXTRÁKKAL Szilveszterkor Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2022.09.28

Made in Hungaria musical EXTRÁKKAL Szilveszterkor Budapesten - Jegyek itt! A Made in Hungaria szilveszteri előadásban meglepetésekkel is készülnek a közönségnek!

A József Attila Színházban 20 év után ismét felcsavarják a szőnyeget, és elhozzák az amerikai életérzést, a hawaii inget, a rock and rollt, a Ki mit tud-ot és mindazt, amit a Made in Hungaria adhat nekünk. Október 1-jén újra műsorra tűzik a legendás musicalt a színház fiatal művészeinek közreműködésével. Egy generáció felnőtt, de a rock and roll örök!

Az évad első bemutatóját, a Tasnádi István Fenyő Miklós slágereire írt Made in Hungária című musicalt hamarosan a nagyközönség is láthatja. Az ősbemutatót 2001. szeptember 29-én tartották a József Attila Színházban. A produkció sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több, mint 10 éven keresztül volt látható. 2022-ben az előadást Lengyel Ferenc állítja színpadra, aki az előző évadban a Portugál című darabot rendezte a színházban.

A darabot végigkíséri a zene, a tánc és a ’60-as évek hangulata. A musical az Amerikába disszidált, majd néhány év múltán hazatérő angyalföldi család történetét meséli el. A fiatal Rickybe mélyen beleivódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a hawaii ing és mindenekelőtt, a rock and roll. A kinti élmények hatására a főszereplő elhatározza, hogy zenekart alapít, amihez nem is kell más, csak néhány haver, hogy a Szent István parkban, a Fémmunkás próbatermében, a Tisza utcai utcabálon feldübörögjön a Viva Rock and roll.

A Made in Hungaria előadásaira már a premier előtt minden jegy elfogyott, így EXTRA meglepetéssel felturbózva 2022. december 31-én délután és este is várja a közönséget Fenyő Miklós dalaival a József Attila Színház.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereplők:


Fekete GáborKékesi GáborKenderes CsabaLukács DánielHorváth Sebestyén SándorNagy Ferenc Levente e.h.Konfár ErikFila BalázsKulcsár ViktóriaKónya Merlin RenátaHorváth CsengeAuksz Éva, Chajnóczki BalázsHorváth Barnabás Béla e.h.Labán Roland e.h.Kucskár Kamilla e.h.Sinka Edina e.h.Blazsovszky ÁkosVarga Levente János e.h.Szucskó Noémi

 

  

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x