Mamma Mia a TV-ben!

Kelt: 2015.10.12

Mamma Mia a TV-ben! Igazi Mamma Mia! hét jön, hiszen 2015. október 19-én 16:20-kor majd 20-án 8:30-kor a DIGI FILM tűzi műsorra a musicalt. Aztán 2015. október 23-án 18:50-kor a TV2, amit október 25-én 15:45-kor megismétel.

A DIGI FILM és a TV2 műsorán lesz látható az Abba dalokból készült musical film adaptációja a Mamma Mia. A Mamma mia minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje és a filmet gyártó Universal egyik legnagyobb sikere volt 2008-ban. A film főszerepeiben olyan legendák fakadnak dalra mint Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth, Stellan Skarsgard.

A film története:
A menyegzõ elõtt álló Sophie (Amanda Seyfried) elhatározza, hogy megkeresi édesapját, mielőtt eljönne a nagy nap. Csupán egy a bibi: nem tudja, ki lehet ő. Titokban elolvassa hát egyedülálló anyja, Donna (Meryl Streep) régi naplóját, amelyből kiderül, hogy a keresett felmenő egyike lehet Donna három korábbi szeretőjének. Nosza, el is hívja mindhárom pasit - szigorúan anyja beleegyezése nélkül, de hiába próbálja rejtegetni őket, előbb vagy utóbb kiderül a titok, s akkor kezdődik csak a móka!

A Mamma mia musical színpadi verziója Budapesten is óriási sikert aratott, amikor az egyik turné keretein belül a Papp László Sportarénában adták elő. 2014 óta pedig ismét átélhetik az élményt a rajongók csak most már magyar nyelven. A Mamma Mia musical a Madách Színházban látható. 

A musical magyarországi ősbemutatója Szegeden volt, de 2015-ben újra látható.

A szegedi előadásokra és pár budapesti előadásra még kaphatóak jegyek! Jegyvásárláshoz kattints ide!

Igazi Mamma Mia! hét jön, hiszen 2015. október 19-én 16:20-kor majd 20-án 8:30-kor a DIGI FILM tűzi műsorra a musicalt. Aztán 2015. október 23-án 18:50-kor a TV2, amit október 25-én 15:45-kor megismétel. 

Kedvcsináló videó:

  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Sose halunk meg musical Budapesten! Jegyek itt!
2015. november 21-én a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lesz látható a musical. A darab Dés László nagyszerű zenéjével musicalként elevenedik meg.
Mamma Mia! a Madách Színházban 2016-ban! Jegyek itt!
Ma nyitották meg a Mamma Mia musical 2016-os budapesti előadására a jegyeket. Érdemes mielőbb megvenni a jegyeket, hiszen pár nap alatt elfogynak a jegyek.
Máté Péter musical - Egy darabot a szívemből musical Budapesten - Jegyek itt!
2015. október 24-én a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lesz látható az új magyar musical. Az ősbemutatóra jegyek még kaphatók.
Casanova musical turné 2015-ben Magyarországon - Jegyek és helyszínek itt!
Debrecenben és Budapesten is látható lesz a legendás Casanova Night Musical 2015 decemberében. A darab főbb szerepeiben Hujber Ferencet, Gallusz Nikit, Tolvai Renit, Erdélyi Csillát, Kósa Zsoltot, Baronits Gábort és Kulcsár Edinát láthatják a nézők.
Gladiátor musical szereposztás és jegyek itt!
A Gladiátor musical 2015. november 28-án este és 29-én délután lesz látható a Papp László Sportarénában. Az előadásra szeptember végéig kedvezményesen vásárolhatnak jegyet!
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x