Megjelent a Musicalmesék 2. CD a legnépszerűbb rajzfilmek és Disney mesék slágereivel

Kelt: 2013.12.04

Megjelent a Musicalmesék 2. CD a legnépszerűbb rajzfilmek és Disney mesék slágereivel Különleges meglepetéssel készült karácsonyra a Budapesti Operettszínház három kismamája. Füredi Nikolett, Peller Anna és Siménfalvy Ágota új lemeze méltó folytatása a hét évvel ezelőtt megjelent Mesemusicalek CD-nek. Az albumon a színésznők kedvenc gyerekdalaikat éneklik, köztük a legnépszerűbb rajzfilmek és Disney mesék slágereivel.


Hét éve már, hogy Janza Kata, Kékkovács Mara és Polyák Lilla egyszerre néztek kismama örömök elé és kedvenc Disney- és rajzfilmslágereikkel megjelent a Mesemusicalek nagylemez. A babybumm idén folytatódott a színházban, három kismama színésznő ragadott ismét mikrofont, hogy a számukra legkedvesebb dalokat ne csak születendő gyermeküknek dudorásszák.Az új CD plakátján: Peller Anna - Füredi Nikolett és Natasa lánya - Siménfalvy Ágota

A kismamák közül Füredi Nikolett jár az élen, lánya Natasa ugyanis július végén megszületett. A színésznő komolyan vette a lemez készítését és saját babáját is bevonta a dalok tesztelésébe, bár számára egyértelmű, hogy gyerekének A Szépség és a Szörnyeteg mese lesz a kedvence.

"Mindig énekelek Natasának. Már akkor is énekeltem neki, mikor még a pocakomban volt. Kitaláltam, hogy csinálok egy tesztet. Kíváncsi voltam, hogy reagál-e majd azokra dalokra a születése után is, amiket még a hasamban hallott. A Micimackó volt a kísérleti szám, a 4D-s ultrahang vizsgálaton lehetett látni, ahogyan mozog, mikor hallja és ezt a dalt most is imádja. A lemezre azokból a mesékből válogattam, amik már rég megragadták a szívemet. Így a Pocahontas-ból és a Mulanból is énekelek. Na meg persze A Szépség és a Szörnyeteg musicalből, amit az Operettszínház egyedülálló turnéjának köszönhetően német nyelven is játszhattam az elmúlt években. Natasa 43 előadást csinált velem végig ebből, gyanítom ez neki is elég volt ahhoz, hogy a kedvenc meséje legyen. A Disney slágerek amúgy is megunhatatlanok. Imádom őket egytől-egyig" - mondja Füredi Nikolett, akihez hasonlóan Peller Anna is kislányt hordott a szíve alatt, s a napokban adott életet Anna Bellának, akiről már most úgy gondolja, ugyanolyan "bolondos" lesz, mint amilyen az anyukája. Peller Anna hasonlóan vicces dalokat is választott a lemezre.

"Jaj, annyira boldog vagyok! A férjem megálmodta, hogy kislányunk születik. Persze teljesen mindegy, csak egészséges legyen, de ha már így alakult, ez külön öröm. Az Anna nevet kapja a kicsi, de nem egoizmusból! Nálunk családi hagyomány, hogy minden nő Anna. Megkapja még mellé a Bellát és vezetéknevemet, hogy választhasson, ha majd felnő. Remélem, a kislányom hasonlít majd rám és ugyanolyan bolondos lesz, mint én, hogy jól megértsük egymást. A lemezre is ehhez hasonló dalokat választottam. Bolondos számokat. Olyanokat, amelyek közel állnak az egyéniségemhez. Gyerekkorom óta kedvencem például a Snoopy című rajzfilmből a Kölcsönös és érdekmentes barátság, A Kis Hableányból a Szegény mélabús lélek vagy a Macskafogóból a Miu Miújság. A lányom pedig remélhetőleg olyan lesz, mint én, és akkor ezeket a számokat ő is imádni fogja. Egyébként is élvezi, ha énekelek. A Broadway Fesztivál fellépésünkön végig rúgkapált. Főképp a Ghost musical Húzok már című dalánál" - mondja Peller Anna, aki nagyon örül, hogy kolléganőjével Siménfalvy Ágotával szinte teljesen egyszerre várandósak. Mint mondja, ez sokkal közelebb hozta őket egymáshoz. Közösen faggatják Füredi Nikit és éjjel nappal e-maileznek. Ez Ágotának is nagy segítség, aki január végére várja kisfiát.

"A Ghost musical premierje után derült ki számomra is, hogy gyereket várok. Szerettem volna legalább a harmadik hónapig titokban tartani, de látszott rajtam. Rögtön lebuktam a többiek előtt. A Ghost előadások után kezdődött A Szépség és a Szörnyeteg turné. 19 alkalommal játszottam Tea mamát és 7 alkalommal Madame de La Nagy Komódot pocakomban a fiammal. Úgyhogy első perctől szívja magába a zenét és egyértelműen szereti főképp, ha én énekelek. A Dzsungel könyve a kedvence. A lemezen is énekelem majd Bagira dalát, a Beszél a szél-t. Az Egyiptom hercegéből is választottam egy altatót és nagy kedvencem A kutya, akit Bozzi úrnak hívtak egyik betétdala. Ezt az előadást még évekkel ezelőtt játszotta óriási sikerrel az Operettszínház, egy kisfiú énekel benne egy kutyának, akit játszani tanít. Közös dalokkal is készülünk a lányokkal. Ami számomra nagyon különleges az Abigél című musical karácsonyi dala. Ez az előadás ugyanis, amiben Anna, Niki és én is játszottunk. Nagy öröm ez a lemez számomra, elejétől a végig" - mondja Siménfalvy Ágota.

 

A karácsonyi albumon - mely december 2-án jelent meg a Pentaton Koncert- és Művészügynökség kiadásában - nem csak az Abigél, de a Mary Poppins, az Oroszlánkirály és a legnépszerűbb magyar rajzfilmek slágereit, mint a Nagy ho-ho-ho horgász, a Kukori és Kotkoda, a Mézgacsalád és a Dr. Bubó is éneklik a színésznők közösen. Forrás: Operett.hu

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rebecca musical jegyek itt - Lévay Szilveszter új musicalje a Budapesti Operettszínházban!
Lévay Szilveszter Rebecca musicalje a Budapesti Operettszínházban látható Vágó Bernadett, Szabó P. Szilveszter, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea, Janza Kata, Polyák Lilla, Bálint Ádám és Vágó Zsuzsi főszereplésével. Jegyek és infók lentebb!
Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Ghost musical jegyek itt!
Muri Enikő, Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea, Peller Anna és Szabó Dávid főszereplésével mutatja be a Budapesti Operettszínház a Ghost című musicalt. A Ghost musicalre jegyek már kaphatóak!
Aladdin musical a Broadway színpadán
Új Disney musical debütál a Broadway színpadán.
Mary Poppins musical jegyek!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical volt a Madách Színház első bemutatója. Az óriási siker nem maradt el. Az előadásra jegyek folyamatosan vásárolhatóak.
Disney On Ice A Fantázia birodalma 2013-ban a Budapesti Papp László Sportarénában! - Jegyek itt!
A látványos produkció 2013. december 13. és 15. között négy előadáson tekinthető meg a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
A Boldogság Szövetsége musical Gödöllő mellett a Domonyvölgyben! Jegyek itt!
A Boldogság Szövetsége - Családi mesemusical 2021. szeptember 24-én a Lázár Lovasparkban kerül bemutatásra! Szereplők és jegye kitt!
Anyatigrisek musical a MOM-ban - Jegyek a koncert előadásra itt!
Az Anytigrisek musical koncert 2021 őszén lesz látható Budapesten a MOM Kultban. Jegyárk és jegyvásárlás itt! Szereplők: Danics Dóra, Jónás Andi, Király Linda, Veres Mónika Nika
Valami bűzlik musical bemutató a József Attila Színházban - Jegyek és szereplők itt!
A Valami bűzlik musicalt 2021 szeptemberében mutatja be a József Attila Színház. Jegyek és szereposztás itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x