Megjelent KERO könyve a Rómeó diadalútja! INGYEN a tiéd lehet!

Kelt: 2021.03.24

Megjelent KERO könyve a Rómeó diadalútja! INGYEN a tiéd lehet! KERO az Operettszínház egykori igazgatója a Rómeó és Júlia musicalről és az Operettszínházban töltött éveiről és sikereiről árul el titkokat a könyvében!

Kerényi Miklós Gábor rendező operettszínházi pályafutása során arra törekedett, hogy komoly drámai tartalommal bíró zenés darabokkal ragadja meg a közönség érdeklődését. Törekvése sikerét pedig mi sem jelzi jobban, mint a Rómeó és Júlia musical magyar színpadon korábban elképzelhetetlen, letaglózó sikere: a kultikus előadást tizennégy éven keresztül több mint 700 alkalommal mutatták be, 2019-es „felújítására” tízezer ember volt kíváncsi egyetlen este… a siker pedig nem múlik, hiszen 2021-ben is látható lesz a Rómeó és Júlia musical, a közönség pedig még mindig imádja és kíváncsi minden titokra, ami az előadást és a szereplőket övezi.

A Rómeó azonban más előadások jövőjét is meghatározta és tökéletes alap volt arra, hogy más musicaleket is megismerhessen a közönség és persze megszerethesse őket. A könyvben így a többi előadásról is többet tudhatunk meg.

Kerényi Miklós Gábor könyvéből nemcsak azt tudjuk meg, hogyan születtek ezek az előadások, de bepillanthatunk a színházi kulisszák mögé, és megismerhetjük a sikerek mögött álló hús-vér embereket.

Minden színház-, musical-, opera- és operettrajongónak kötelező olvasmány! A Rómeó diadalútja című könyvet ide kattintva tudjátok megvásárolni.

Játékunk nyertesei: Lajtai Erika, Szentirmai BalázsMegosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia musical Budapesten 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Budapesten lesz láthtó 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Szép nyári nap - Neoton musical 2021-ben Egerben - Jegyek itt!
A Szép nyári nap Neoton musical 2021. július 21-én Egerben az Agria Nyári Játékokon lesz látható. Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2022-ben Egerben a Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2022. július 27-én Egerben az Liceum udvarban lesz látható. Jegyek itt!
Mozart! musical 2022-ben Budapesten! Jegyek itt!
A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2022 nyarán a Mozart musical. Az előadás a Veszprémi Petőfi Színház és a Margitszigeti Színház közös bemutatója lesz. Jegyek itt!
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!
INGYEN lesz látható online az Operettszínház előadása!
INGYEN lesz látható online az Operettszínház előadása!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x