Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musicalestje Szegeden - Jegyek itt!

Kelt: 2023.09.22

Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musicalestje Szegeden - Jegyek itt! Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musical estje 2023. december 2-án Szegeden az IH Rendezvényközpontban. Jegyek itt!

Janza Kata és Szabó P. Szilveszter a Szegedi Szabadtéri Játékok visszajáró vendége. Janza Kata több, mint 25 éve töretlenül évről-évre nagy szerepeket formál meg ezen az országos szintű színházi fesztiválon és nevét az esemény legtöbbet fellépő művészeként jegyzik.

Szabó P. Szilveszter a szabadtéri előadásokban a művésznő partnereként tűnt fel a legszínvonalasabb zenés színházi darabokban. A két díjnyertes musical színész most egy zenekaros koncertre készül a Szegedi Szabadtéri Játékokon nyújtott legnagyobb szerepeikből. Felcsendülnek a musical irodalom legnagyobb dalai, amit a két művész és a Szegedi Szabadtéri Játékok miliője tett ismertté és sikeressé.

Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musical estje 2023. december 2-án Szegeden az IH Rendezvényközpontban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

SZEREPLŐK:

Janza Kata

Szabó P. Szilveszter

Sturcz Szmollbend
 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Szabó P. Szilveszter estje 2023-ban Budapesten a KÖSZI-ben - Jegyek itt!
Szabó P. Szilveszter estje 2023. december 17-én Budapesten KÖSZI-ben kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Edith Piaf dalaival érkezik a Piaf The Show 2024-ben Magyarországra - Jegyek itt!
Edith Piaf dalaival érkezik Magyarországra Nathalie Lermitte. A Piaf The show 2024. április 19-én Budapesten az Erkel Színházban lesz látható! Jegyek itt!
X. Musical & Miskolc Symphonic Gála 2023-ban a Miskolci Nemzeti Színházban - Jegyek és fellépők itt!
A X. Musical & Miskolc Symphonic Gála 2023. szeptember 30-án a Miskolci Nemzeti Színházban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x