Rozsdalovag és Fránya Frida musical Kálmán Imre Teátrumában - Jegyek itt!

Kelt: 2021.11.22

Rozsdalovag és Fránya Frida musical Kálmán Imre Teátrumában - Jegyek itt! A Rozsdalovag és Fránya Frida musical 2021 decemberében debütál a Kálmán Imre Teátrumban. Jegyek itt!

10 éve jelent meg a Rozsdalovag és Fránya Frida musical mesekönyv ami 2021-ben a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumában kel életre Bozsik Yvette rendezésében. A bájos mese musical főszereplői között a színház művészei is színpadra lépnek.

A Rozsdalovag és Fránya Frida musical 2021 decemberében debütál a Kálmán Imre Teátrumban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A történetről:

Váratlan látogató érkezik Páncélvárba: Fránya Frida, a boszorkány. Azon nyomban brekegő, felhúzható bádogbékává varázsolja a lovagot, de valójában Kokszra, a sárkánygyerekre fáj a foga, aki megsejtve ezt, kereket old. Hihetetlen kalandjai során kalózokkal, rablókkal, sőt egy csapat cápával is találkozik. Szélvész várkisasszony sem ül tétlenül, útra kel, hogy megküzdjön Fránya Fridával és megmentse barátait. Újabb tizenegy magával ragadó dal a hozzájuk tartozó kottákkal, egy felnőttek és gyerekek számára egyaránt szórakoztató, izgalmas történet: ez a Rozsda lovag.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Dr. Szöszi musical 2022-ben a BOK Csarnokban Budapesten - Jegyek itt!
A Legally Blonde musical magyar verziója a Doktor Szöszi musical 2022. január 14-15-én Budapesten a BOK Csarnokban debütál Szegő Adri, Janza Kata, Pesák Ádám, Bálint Ádám, Ladinek Judit, Kiss Zoltán, főszereplésével. Jegyek itt!
Rómeó és Júlia musical 2022-ben Budapesten az Arénában! Jegyek itt!
Rómeó és Júlia musical 2022. április 14-én ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Ráadásul az előadáson a francia előadás sztárjai is ott lesznek.
Parádés szereposztásban érkezik a kukoricajancsi - Jegyek és szereplők itt!
A kukoricajancsi 2023. április 28-án Vácon lesz látható a Madách Imre Művelődési Központban.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x