Szulák Andrea koncert 2024-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2024.06.02

Szulák Andrea koncert 2024-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt! Szulák Andrea jubileumi gálakoncert 2024. december 6-án az Erkel Színházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szulák Andrea gondolt egyet, és úgy döntött, hogy két kerek évfordulót egy feledhetetlen Jubileumi Gálakoncerttel ünnepel meg.

Az egyik pályafutásának a 40. évfordulója, míg a másikkal a hölgyek nem szoktak foglalkozni, így ő sem igazán. A Máté Péter-díjas dívát a gálaelőadáson a méltán ismert és elismert, 1963-ban alakult és a hazai jazz kiemelkedő zenészeit felvonultató Studio 11 Ensemble fogja kísérni. Az egyszeri és megismételhetetlen esten pályafutása legnépszerűbb slágerei, hazai és nemzetközi szerzők dalai mellett direkt erre az alkalomra hangszerelt kompozíciók is felcsendülnek majd.

Szulák Andrea jubileumi gálakoncert 2024. december 6-án az Erkel Színházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szulák Andrea Jubileumi Gálakoncert az Erkel Színházban. Kihagyhatatlan este a musical, a jazz és a popzene szerelmeseinek, egyszersmind egy kerek pályafutás kerek Jubileuma … ha el tudod fogadni könnyedén, mondd így: C’est La Vie!  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Piaf Symphonic 2025-ben Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
Piaf Symphonic 2025. május 10-én Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
Geszti Péter 60 éves születésnapi Arénakoncert 2025-ben Budapesten - Jegyek itt!
Geszti Péter - Geszti sixty koncertje 2025. január 25-én a Papp László Budapest Soprtarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x