We Will Rock You musical az Operettszínházban?

Kelt: 2015.02.22

We Will Rock You musical az Operettszínházban? A magyar közönség azonban még nem láthatta a darabbot Budapesten. A 2015/2016-os évadban azonban lehet, hogy végre lehetőség nyílik rá.

Számos turnéra indult már a Queen dalaiból készült sikermusical a We Will Rock You, sőt a közeli Bécsben repertoáron is volt a darab és 2015 januárjában újra látható lesz. (Részletek itt!)

A magyar közönség azonban még nem láthatta a darabbot Budapesten. A 2015/2016-os évadban azonban lehet, hogy végre lehetőség nyílik rá.

A Budapesti Oeprettszínház igazgatója Lőrinczy György korábban azt írta: "Tárgyalunk a We Will Rock You című Queen kultuszmusical bemutatásáról, koprodukcióban német partnerünkkel.

A 2015/2016-os évadban negyedik bemutatóként tervezzük Queen – Ben Elton: We Will Rock You – musical, koprodukció-vendégjáték, partner a BB Promotion (replika produkció magyar szereplőkkel – egy blokkban, a repertoártól függetlenül) "

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Nem a messiás musical - Budapest - Jegyek itt!
2015. május 31-én lesz látható a Papp László Sportarénában a Nem a messiás (csak egy nagyon haszontalan fiú) című előadás a Monty Python: Brien élete című film alapján. A jegyvásárlás már elindult. Musical sztárok is szerepet kaptak az előadásban.
Abigél musical 2015-ben Szegeden - Jegyek itt!
Csonka András, Szabó P. Szilveszter, Homonnay Zsolt, Udvaros Dorottya, Kapócs Zsóka, Mészáros Árpád Zsolt, Bálint Ádám, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi és Peller Anna.
Nyomorultak musical a Madách Színházban és Szegeden! - Jegyek és szereposztás itt!
A musicaltörténelem egyik legnépszerűbb darabja 2015. augusztus 14-én, 15-én, 16-án 20-án és 21-én várja a nézőket a Dóm téren, majd a 2015/2016-os évadban a Madách Színház színpadán.
We Will Rock You musical 2015-ben Bécsben!
A We Will Rock you musical 2015. január 20 és március 1 között lesz látható Bécsben a Wiener Stadthalleban.
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x