20. születésnapi Az Operaház Fantomja előadás a Madáchban - Jegyek itt!

Kelt: 2023.05.19

20. születésnapi Az Operaház Fantomja előadás a Madáchban - Jegyek itt! 20. születésnapi Az Operaház Fantomja előadás a Madáchban - Jegyek itt!

A Madách Színház 2003. május 30-án mutatta be Andrew Lloyd Webber Az Operaház Fantomja című musicaljét, Szirtes Tamás rendezésében. 17 évvel az ősbemutató után került a Fantom Magyarországra. A musical bemutatásának jogáért három színház versengett, végül a Madách Színház csapatát és Szirtes Tamás rendezőt érte a megtiszteltetés, hogy a világon először saját felfogásban, vagyis non-replica változatban mutassa be a világhírű darabot.

2023-ban először novemberben kerül színre a Madách Színházban Az Operaház Fantomja, amely idén ünnepli 20. születésnapját. Andrew Lloyd Webber egyik leghíresebb műve az elmúlt két évtizedben óriási rajongótábort szerzett Magyarországon.

2023. november 3-án este a Madách Színházban már hagyományosnak mondható nagyszabású jubileumi előadással várják a nézőket, újra a színpadon láthatják majd mindazokat, akik az elmúlt 20 évben sikerre vitték a Fantom romantikus történetét.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadáson várhatóan minden szereposztás szereplői ott lesznek!

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x