A Cirque du Soleil 2017-ben visszatér - Jegyek itt!

Kelt: 2016.04.11

A Cirque du Soleil 2017-ben visszatér - Jegyek itt! A Cirque du Soleil csapata 2017. március 9.-től április 2-ig Bécsben a Wien Neu Marx-ban lép fel. A

A Cirque Du Soleil Budapesten is nagy sikert aratott az elmúlt években, s több teltházas előadásuk is volt már az Arénában. A Cirque du Soleil csapata 2017. március 9.-től  április 2-ig Bécsben a Wien Neu Marx-ban lép fel. A bécsi közönség ezúttal az Amaluna című szuperprodukciót láthatja. A fantasztikus és látványos cirkuszi show egy misztikus történetre lesz felfűzve és látványosabbnál látványosabb cirkuszi elemekkel és koreográfiával fűszerezik.

A Cirque du Soeil 2017-es előadásaira jegyek már kaphatóak! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Arról  még nincs hír, hogy mikor látogat ismét Budapestre a világhírű cirkusz, de addigis ajánljuk figyelmükbe a hazánkban látható cirkuszi showkat. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkben.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Vizicirkusz Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyek itt!
Atlantisz gyermekei címmel kerül bemutatásra 2016 márciusában az új vizicirkuszi show Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban. Jegyek már kaphatóak!
Lord of the rings koncert az Arénában - Jegyek a Gyűrűk ura filmzenei koncertre itt!
A Lord of the rings élőben egy 150 négyzetméteres filmvásznon kel újra életre, egy 250 tagú szimfonikus zenekar, énekkar és külföldi szólisták kíséretében 2016. június 11-én kerül bemutatásra a budapesti Papp László Sport Arénában.
István, a király 2018 - Jegyek helyszínek itt!
István, a király 2018-ban Veszprem, Győr, Debrecen, Pécs, Zalaegerszeg, Szombathely és Budapest arénáiban lesz látható a 35 éves jubileumi előadás.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x