A kaland folytatódik - Kicsi Gesztenye Klub előadások, helyszínek és jegyek itt!

Kelt: 2019.01.24

A kaland folytatódik - Kicsi Gesztenye Klub előadások, helyszínek és jegyek itt! Országos turnéra indul Liza. Liza és barátai Budapest, Tatabánya, Kaposvár, Baja, Siófok, Nagykanizsa városában biztos látható lesz. Jegyvásárlás és helyszínek itt!

A Kicsi Gesztenye Klub 2019-ben folytatja hódító útját, hiszen az őszi színházi debütálása egy országos turné keretein belülóriási siker volt!

A Minimaxon nagy sikerrel futó mese főszereplői Napsugár, Olly, Lufipofi, és Gesztenye Lizával lép színpadra és dalol majd együtt a kicsikkel. A mese zenéit a TNT-ből is ismert Dobrády Ákos írta, akinek a Kicis gesztenye című szműt a szülők is jól ismerik.

A 60 perces mese műsor szünet nélkül lesz látható az ország számos helyszínén többek között Budapest, Tatabánya, Kaposvár, Baja, Siófok, Nagykanizsa színház és koncerttermeiben. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...
A kaland folytatódik - Kicsi Gesztenye Klub 2019-es turné - Jegyek és helyszínek itt!
Budapest, TEger, Salgótarján közönsége már biztos láthatja a Kicsi Gesztenye Klub 2019-es turné előadását. Jegyek és helyszínek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x