Adventi musical est Gödöllőn Sasvári Sándorral és Lénával - Jegyek és fellépők itt!

Kelt: 2023.11.19

Adventi musical est Gödöllőn Sasvári Sándorral és Lénával - Jegyek és fellépők itt! Musical Klub Extra megidézi Sisi és a királyi család karácsonyait a Gödöllői Királyi Kastélyban sok meglepetéssel.

ADVENTI MUSICAL-EST SASVÁRI SÁNDORRAL és LÉNÁVAL, GŐBÖLÖS KRISZTINÁVAL, BARKÓCZI SÁNDORRAL 2023. december 6-án Gödöllőn a Királyi KAstély díszermében. A Musical Klub Extra megidézi Sisi és a királyi család karácsonyait a Gödöllői Királyi Kastélyban sok meglepetéssel.

Ünnepi hangulattal várjuk a musicalek kedvelőit, akiket elviszünk Sisi és a királyi család karácsonyaira is. Kiváló művészeink pedig számos musical-sláger mellett különlegességekkel is készülnek.

Meghitt, szeretettel teli estében lehet részed a Musical Klub Extra musical-estjén a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol minden az ünnepi készülődésről, a szeretetről szól.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Sztárvendégek: SASVÁRI SÁNDOR, SASVÁRI LÉNA,

vendégünk lesz: GŐBÖLÖS KRISZTINA, BARKÓCZI SÁNDOR

Házigazdák: BORSI LÁSZLÓ (producer-műsorvezető), KOCSÁK TIBOR (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zongoraművész, karmester, a Madách Színház zenei vezetője)

Az exkluzív Díszterembe egy exkluzív klubestre hívunk, ahol a különleges dalok, kedvelt musical-slágerek mellett szó lesz Sisi és a királyi család karácsonyairól is.

A zene segítségével mesélünk majd híres emberekről, regényhősökről, és azon leszünk, hogy ünnepi hangulatot varázsoljunk a szívekbe, lelkekbe.

A klubban a művészek néhány kulisszatitkot is elárulnak, miközben szó esik majd eddigi pályájukról, munkásságukról.

A klub egy extra lehetőséget is felkínál a kiemelt jegyek megvásárlói számára. A már elcsendesült, bezárt kastélyban egy különleges tárlatvezetésen vehetnek részt, ahol lehetőség lesz találkozni és beszélgetni a sztárvendégeinkkel. A VIP-eseményre jegyet váltók számára egy exkluzív meglepetéssel is készülünk kizárólag erre az alkalomra.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Boldog Karácsonyt - Janza Kata és Polyák Lilla országos koncertturné - Jegyek és helyszínek itt!
Boldog Karácsonyt - Janza Kata és Polyák Lilla országos koncertturné - Jegyek és helyszínek itt!
Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje Budapesten - Jegyek itt!
Sári Évi és Kocsis Dénes Adventi Musical estje 2023. december 8-án Budapesten az AJAMK-ban. Jegyek itt!
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x