Alföldi Róbert rendezésében látható a Kőműves Kelemen rockballada a RAM Colosseumban - Jegyek itt!

Kelt: 2013.09.03

Alföldi Róbert rendezésében látható a Kőműves Kelemen rockballada a RAM Colosseumban - Jegyek itt! Stohl Andráa, Blaskó Péter, Radnay Csilla, Dolmány Attila, Hujber Ferenc láthatóak Alföldi Róbert Kőműves Kelemen rendezésében! Jegyek és szereposztás itt!

A Déva várát építő kőművesek balladáját Sarkadi Imre idézte meg drámatöredékében, Ivánka Csaba színművész a népballadából és a töredékből készített szövegkönyvet, amiből Bródy János dalszövegeivel és Szörényi Levente zenéjével született meg a rockballada; a Pesti Színház mutatta be 1981-ben. A mű azóta számtalan sikeres bemutatót élt meg. Most, 2013 nyarán a RAM Colosseum és a Zikkurat Színpadi Ügynökség együttműködésében, Stohl András, Radnay Csilla és Blaskó Péter főszereplésével, Alföldi Róbert rendezésében állították újra színpadra a Kőműves Kelement.

A Kőműves Kelemen szeptembertől újra látható Budapesten! Jegyek itt!

Szereposztás:

Kőműves Kelemen: Stohl András
Vándor: Blaskó Péter
Anna: Radnay Csilla

Kőművesek:

Szatory Dávid
Hujber Ferenc
Marton Róbert
Fehér Tibor
Széplaky Géza
Dolmány Attila
Mohai Tamás
Lábodi Ádám
Kárpát Attila
Kovács Dénes
Széchenyi Krisztián
Hernicz Albert

Rendező: Alföldi Róbert

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Filmből musical - Poligamy a Madách Színházban! Jegyek, szereposztás és infók itt!
Poligamy címmel romantikus musical comedyt mutat be a Madách Színház október végén; az új magyar darabban a főszerepet kettős szereposztásban alakító Nagy Sándor és Nagy Balázs mellett több fiatal művészt is megismerhet a közönség. Jegyek és infók lentebb!
István a király a Békéscsabai Jókai Színházban!
Az István, a király rockopera bemutatójával kezdi a 2013/2014-es évadot szeptember 27-én a Békéscsabai Jókai Színház a Montmartre-i Ibolya című operett helyett - jelentette be Fekete Péter, a színház igazgatója kedden.
Két pályázat érkezett a Vígszínház, és négy a Budapesti Operettszínház vezetésére
Két pályázat érkezett a Vígszínház, és négy a Budapesti Operettszínház vezetésére a hétfői határidőig; az MTI értesülése szerint a prózai színház vezetésére Eszenyi Enikő és Balázs Péter, a zenésére Kerényi Miklós Gábor mellett még 3-an pályáztak!
Munkácsy musical a József Attila Színházban! Jegyvásárlás itt!
Munkácsy, a festő fejedelem címmel kerül bemutatásra a Munkácsy Mihály életét feldolgozó új magyar musical. Jegyek és részletek lentebb!
Popfesztivál 40 a Magyar Dal Napján! Jegyvásárlás itt!
A Vígszínház a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című előadás 40 éves jubileuma kapcsán készül egy meglepetéssel 2013. szeptember 8-án.
Mága Zoltán Újévi Koncert 2014 - Jegyvásárlás itt!
2014-ben hatodik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb újévi koncertje Budapesten a Papp László Sportarénában! Mága Zoltán és sztárvendégei 2014. január 1-én is várják a közönséget egy fergeteges ünnepi koncertre.
Dés László Nagy utazás koncert a Papp László Sportarénában! Jegyek és infók itt!
Az elsősorban szaxofonosként ismertté vált muzsikus 2014. január 11-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. A Nagy utazás című koncert egyfajta összegzése Dés László pályájának. Jegyek és infók itt!
A Kör - Edda musical országos turné 2013 - Jegyvásárlás és helyszínek itt!
Szeged, Szigetszentmiklós, Budapest, Debrecen, Pécs, Sopron, Szombathely és Miskolc lesznek a Kör musical első állomásai! Jegyek az EDDA musicalre már kaphatóak! Részletek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x