Bereczki Zoltán vígjátékban kapott szerepet!

Kelt: 2013.09.03

Bereczki Zoltán vígjátékban kapott szerepet! A Függöny fel! című előadás a Centrál Színház új bemutatója lesz. Az előadás rendezője Puskás Tamás. Jegyárak, jegyvásárlás és további részletek egybe gyűjtve!

2013. október 18-án és 19-én lesz a Centrál Színház első bemutatója a 2013/2014-es évadban. A Függöny fel! című vígjáték írója Michael Frayn.

Bereczki  Zoltán már tavaly is kapott prózai szerepet a színházban, hiszen az Illatszertár című előadásban, amit nyáron a Keszthelyi Nyári Játékokon is láthatott a köszönség.

A "Függyöny fe!l" is sztárszereposztásban lesz látható. Az előadásban Szemenyei János lesz Bereczki Zoltán váltótársa.

A szereplők:
Schmied Zoltán
Pokorny Lia
Bereczki Zoltán/Szemenyei János
Botos Éva
Szilágyi Csenge
Cserna Antal
Ágoston Katalin
Vári-Kovács Péter
Papp János

Rendező:Puskás Tamás

Az előadásra ide kattintva vásárolhatsz jegyeket!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Filmből musical - Poligamy a Madách Színházban! Jegyek, szereposztás és infók itt!
Poligamy címmel romantikus musical comedyt mutat be a Madách Színház október végén; az új magyar darabban a főszerepet kettős szereposztásban alakító Nagy Sándor és Nagy Balázs mellett több fiatal művészt is megismerhet a közönség. Jegyek és infók lentebb!
Popfesztivál 40 a Magyar Dal Napján! Jegyvásárlás itt!
A Vígszínház a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című előadás 40 éves jubileuma kapcsán készül egy meglepetéssel 2013. szeptember 8-án.
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
Mary Poppins musical jegyek!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical volt a Madách Színház első bemutatója. Az óriási siker nem maradt el. Az előadásra jegyek folyamatosan vásárolhatóak.
Starfactory musical a Thália Színházban! Jegyek és szereposztás itt!
Gubás Gabi, Koltai Róbert, Laklóth Aladár, Kováts Vera, Nagy Adrienn, Puskás Péter, Gulyás Attila, Vida Péter, Hunyadkürti István, Egri Bálint, Tóth Eszter, Baronits Gábor, Kékesi Gábor, Trecskó Zsófia, Hekler Melinda, Molnár Gyöngyi, Mező ...
Bereczki Zoltán - Álomkép
Bereczki Zoltán azon előadók egyike, aki a musicalt kedvelő közönség körében évek óta töretlen sikereket és eredményeket tudhat magáénak.
Rebecca musical CD - Budapesti Operettszínház
Szinetár Dóra, Polyák Lilla, Bereczki Zoltán és számtalan ismert színész énekel a lemezen.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x