Casanova musical turné 2015-ben Magyarországon - Jegyek és helyszínek itt!

Kelt: 2015.09.10

Casanova musical turné 2015-ben Magyarországon - Jegyek és helyszínek itt! Debrecenben és Budapesten is látható lesz a legendás Casanova Night Musical 2015 decemberében. A darab főbb szerepeiben Hujber Ferencet, Gallusz Nikit, Tolvai Renit, Erdélyi Csillát, Kósa Zsoltot, Baronits Gábort és Kulcsár Edinát láthatják a nézők.

A világon mindenhol ismerik a velencei szívtipró kalandos életét, aki egy életen át kereste az igazi szerelmet. Casanova szenvedélyektől viharos életéből Perjés Péter, Moldován Ákos és Szurdi Tamás szerzők formáltak és alkottak Night Musicalt.

Az új magyar musical már több országban látható volt, legutóbb pedig Amerikában turnézott.

A darab főbb szerepeiben Hujber Ferenc, Gallusz Niki,  Baronits Gábor, Tolvai Reni, Kósa Zsolt,  Erdélyi Csilla és Kulcsár Edina lesz látható.

Az amerikai turnét követően most Magyarországon is szeretnék a nézőket elcsábítani és elvarázsolni. A Casanova musical 2015-ben országos turnéra indul. 

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Turnéállomások:

2015. december 1. - Debrecen, Főnix Csarnok
2015. december 8. - Budapest, Budapesti Kongresszusi Központ

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Szegedi Szabadtéri Játékok 2016 - Jegyek, előadások itt!
2016 nyarán is számtalan musical, operett és tánc előadás várja a nézőket a Szegedi Szabadtéri Játékok programjában.
Nem a Messiás musical 2016-ban Pécsen! Jegyek itt!
A Nem a Messiás az új Monthy Python musical a legendás Brian élete című film alapján készült előadás, ami 2015-ben Miskolcon és Pcésen is látható lesz. Főszerepben Janza Kata, Hajdu Steve és Homonnay Zsolt
Gladiátor musical szereposztás és jegyek itt!
A Gladiátor musical 2015. november 28-án este és 29-én délután lesz látható a Papp László Sportarénában. Az előadásra szeptember végéig kedvezményesen vásárolhatnak jegyet!
A kaland folytatódik - Kicsi Gesztenye Klub 2019-es turné - Jegyek és helyszínek itt!
Budapest, TEger, Salgótarján közönsége már biztos láthatja a Kicsi Gesztenye Klub 2019-es turné előadását. Jegyek és helyszínek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x