Egy majdnem komplett sztár – Nádasi Veronika születésnapi koncertje - Jegyek itt!

Kelt: 2017.10.16

Egy majdnem komplett sztár – Nádasi Veronika születésnapi koncertje - Jegyek itt! Egy majdnem komplett sztár címmel 2017. december 4-5-én a Kálmán Imre Teátrumban kerül megrendezésre Nádasi Veronika születésnapi koncertje.

A Budapesti Operettszínház oszlopos tagja Nádasi Veronika a negyvenedei kszületésnapját ünnepli december 4-én. Nevéhez olyan nagy sikerű darabok kötődnek mint az Elfújta a szél, Abigél, Fame, Rudolf vagy éppen a Rómeó és Júlia.

Egy majdnem komplett sztár címmel 2017. december 4-5-én a Kálmán Imre Teátrumban kerül megrendezésre Nádasi Veronika születésnapi koncertje.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A különleges születésnapi koncerten pályájának legszebb szerepeit idézi fel és persze számos meglepetés is várja a közönséget. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Freedom koncert George Michael dalaival Budapesten - Jegyek és felléők itt!
A Freedom koncert George Michael dalaival 2018. január 13-án a Budapesti Kongresszusi Központban kerül megrendezésre Király Viktor, Radics Gigi, Kocsis Tibor, Nagy Adri, Veréb Tamás, Nádor Dávid és számos tehetség szereplésével.
James Newton Howard - 3 Decades of Hollywood Music az Arénában! Jegyek itt!
2017. november 5-én a 20 állomásos európai turné részeként érkezik Budapestre a Papp László Budapest Sportarénába a különleges filmzenei koncert.
Macskák musical 35. születésnapi előadás a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
35. születésnapi Macskák 2018-ban a Budapesti Kongresszusi Központban. Jegyek a Madách Színház jubileumi Macskák musial előadására itt!
Diótörő és Egérkirály musical Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A Diótörő és Egérkirály musical 2018. december 9-én Budapesten az arénában lesz látható Vastag Tamás, Gubik Petra, Szomor György, Gerner Csaba főszereplésével. A Diótörő musical aréna előadására jegyek már kaphatóak!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x