Ezeregy éjszaka Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2023.11.08

Ezeregy éjszaka Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt! Ezeregy éjszaka Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is. 

Az izgalmas worldmusical kezdetén Sahriár király szerelmi bánatban szenved, de elé vezetik Seherezádét, a rabnőt, aki – hogy életét mentse és a királyt felvidítsa – mesélni kezd. Meséiben megelevenedik a varázslatos kelet világa, különleges hőseivel, vicces vagy épp félelmetes figuráival; királyfival, hercegnővel, tolvajjal és gonosz varázslóval, no és persze mindannyiunk kedvencével, a nagydumás Dzsinnel.

Ebben az egzotikus és szórakoztató kalandtörténetben egymást követik a váratlan fordulatok, miközben olyan dalok csendülnek fel, amelyek valószínűleg a következő évek nagy slágerei lesznek Magyarországon. A Pesti Magyar Színház közönsége pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy Budapesten elsőként találkozhat ezzel a pompás előadással, a legelső magyar worldmusicallel!

Az Ezeregy éjszaka musical 2023-től Budapesten a Pesti Magyar Színházban látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A budapesti előadásban színpadra lép többek között Ember Márk, Pavletits Béla, Jenes Kitti, Horváth Sisa Anna, Fillár István, Pásztor Ádám Szatmári Attila, Barsi Márton is.

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Vámpírok bálja musical 2023-ban Budapesten - Jegyek itt!
A Vámpírok bálja musical 2023-ban is látható lesz Budapesten! Jegyvásárlás itt!
A nyáron Budapesten látható a Queen musical!
A We Will Rock You QUEEN musical 2023. augusztus 24-27. között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban.
A padlás musical a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
A padlás musical 2024. július 26-án Tokajban lesz látható a Tokaji Fesztiválkatlan szabadtéri színpadán a Veres1 Színház előadásában. Jegyek és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x