Háromszázadik előadását ünnepli a József musical a Madách Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2023.05.19

Háromszázadik előadását ünnepli a József musical a Madách Színházban - Jegyek itt! A 300. József és a színes szélesvásznú álomkabát musical 2024. január 3-án látható a Madách Színházban - Jegyek itt!

A József és a színes szélesvásznú álomkabát 15 éve folyamatosasan teltházzal fut a Madách Színházban és most egy fontos mérföldkőhöz érkezik az előadás. A 2024-es évet a József és a színes szélesvásznú álomkabát jubileumával kezdik a Madách Színházban. 2024. január 3-án látható 300. alkalommal a megható bibliai történetet elmesélő Webber-musical. A jubileumi előadáson tervek szerint a színpadon köszöntenek minden volt és jelenlegi szereplőt, és több extra produkcióval is készülnek a közönségnek. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A musical jubileumi előadására emelt jegyárakkal lehet jegyet vásárolni. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

20. születésnapi Az Operaház Fantomja előadás a Madáchban - Jegyek itt!
20. születésnapi Az Operaház Fantomja előadás a Madáchban - Jegyek itt!
Mamma Mia musical 2023-ban a BOK Csarnokban! Jegyvásárlás és szereposztás itt!
A Madách Színház előadása 2023-ban a BOK Csarnok (SYMA Csarnok) színpadán lesz látható. Jegyárak, jegyinfók és érdekességek itt.
DISNEY 100 - A koncert 2023-ban Budapesten! NYERJ 2 JEGYET!
Örömmel jelentjük be, hogy Budapest is bekerült a Disney 100 éves évfordulóját ünneplő koncertsorozat helyszínei közé. 2023. október 15-én 19:30 órától az Arénában elevenednek meg a mindenki által ismert lenyűgöző mese- és filmjelenetek a ...
Szép nyári nap musical Budapesten a RAM-ban - Jegyek itt!
A Veres 1 Színház Szép Nyári nap musical előadása 2023. októberében és novemberében Budapesten a RAM Artszínházban. Jegyek itt!
Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musicalestje Szegeden - Jegyek itt!
Musical Veled Itt! - Janza Kata és Szabó P. Szilveszter musical estje 2023. december 2-án Szegeden az IH Rendezvényközpontban. Jegyek itt!
szabadakarat ˃˃˃˃ az Erkel Színházban! NYERJ 2 JEGYET!
A szabadakarat ˃˃˃˃ a címe a Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelméről szóló koncertszínházi előadásnak, ami 2023. október 21-22-én az Erkel Színházban Schoblocher Barbara, Staub Viktória, Ember Márk, Tóth Mátyás, AKC Misi és Filo ...
István, a király Sopronban a Novomatic Arénában - Jegyek itt!
Dolhai Attila, Szomor György, Miller Zoltán, Vágó Bernadett, Malek Andrea, Serbán Attila, Herczeg Flóra főszereplésével 2023. december 28-án Sopronban a Novomatic Arénában látható az István, a király.
István, a király a kaposvári Arénában - Jegyek itt!
István, a király koncert 2024. január 6-án a Kaposvár Arénában Dolhai Attila, Szomor György, Miller Zoltán, Vágó Bernadett, Malek Andrea, Serbán Attila, Herczeg Flóra, Jegercsik Csaba, Sándor Dávid és Barát Attila közreműködésével. Jegyek lentebb!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x