Hegedűs a háztetőn musical a MOM Kulturális Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2020.02.14

Hegedűs a háztetőn musical a MOM Kulturális Központban - Jegyek itt! A Hegedűs a háztetőn musical a Beer-Sheva Színház előadásában 2020. június 1-én Budapesten a MOM Kulturális Központban lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Talán a világ egyik legismertebb musicalje a Hegedűs a háztetőn musical, amit még mindig világszerte nagy sikerrel játszanak a színházak. A történet 1905-ben játszódik az orosz birodalomban. A történet középpontjában Tevje, a tejesember és öt lányának élete áll. Hogyan próbál a családfő ragaszkodni a zsidó valláshoz, hagyományokhoz miközben különböző megpróbáltatások érik a család életét? Harcokat kell vívnia elsősorban a lányaival, akik szerelemből szeretnének házasodni, de mindegyikük férje egyre távolabb esik a zsidó hit határaitól és örökségétől. Illetve a cár rendeletével, amely alapján száműzik a zsidókat a faluból.

A Hegedűs a háztetőn musical a Beer-Sheva Színház előadásában 2020. június 1-én Budapesten a MOM Kulturális Központban lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás a Zsidó Művészeti Napok programjaként lesz látható Budapesten! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

9-től 5-ig musical a József Attila Színházban Szinetár Dórával és Polyák Lillával - Jegyek itt!
9-től 5-ig musical a József Attila Színházban Szinetár Dórával és Polyák Lillával - Jegyek itt!
A padlás musical INGYEN lesz látható Gyereknap alkalmából!
2 alkalommal lesz látható a musical. Ne hagyd ki!
A dzsungel könyve musical 24 órán át INGYEN látható!
Geszti Péter, Békés Pál és Dés László közönségkedvenc musicalje, A dzsungel könyve 24 órán keresztül lesz elérhető a Harag György Társulat Youtube-csatornáján.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x