INGYEN látható a trianoni rockopera!

Kelt: 2020.07.14

INGYEN látható a trianoni rockopera! INGYEN látható a trianoni rockopera! Az előadás Varga Miklós, Csengeri Attila, Makrai Pál, Laklóth Aladár, Gerdesits Ferenc főszereplésével lesz látható.

A magyar rockoperák és musicalek egyre nagyobb sikereket érnek el. Mutatja ezt a nyáron is látható István, a király (Jegyek itt!) vagy éppen a nyáron is turnézó A Pál utcai fiúk musical (Jegyek itt!) és a Honfoglalás musical sikere is. 

A  Monostori Erőd, ErődFeszt programsorozatának nyitó előadása 2020. július 17-én 20 órakori ingyenesen lesz látható Másik Lehel és Vizeli Csaba rockopperájának a Fehérlaposok rockoperának. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Az előadás Varga Miklós, Csengeri Attila, Makrai Pál, Laklóth Aladár, Gerdesits Ferenc főszereplésével lesz látható.

A mű a második világháborút követő felvidéki kitelepítés tragikus történetét dolgozza fel a kitelepített családok visszaemlékezéseinek felhasználásával. Két család hányatott sorsán keresztül ismerjük meg a kitelepítés rideg valóságát, az ő személyes drámájuk kibontakozása közben kapunk képet a több mint 70 évvel ezelőtti korról. A Másik Lehel zeneszerző és Vizeli Csaba szövegíró által írt zenedráma fő célja, hogy segítsen a sokat szenvedett nemzedékeknek a megbékélésben, illetve a fiatalabb generációk is megismerhessék a nem túl távoli történelmünk eme tragikus eseményét, s okuljanak belőle.

  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Arénában a Kincsem musical - Jegyek itt!
A Kincsem musical 2020. augusztus 18-án Sümegen a Lovagi Arénában lesz látható. Jegyek itt!
Szép nyári nap Neoton musical a Kalocsai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Szép nyári nap Neoton musical 2020. augusztus 21-én a Kalocsai Szabadtéri Színpadon lesz látható a Magyarock Dalszínház előadásában
INGYEN lesz látható az István, a király!
INGYEN lesz látható az István, a király Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter főszereplésével.
Gimisek mutatják be A Pál utcai fiúk musicalt - Jegyek 1000 forinttól itt!
Szalai Kriszta színművésznő rendezésében kerül újra bemutatásra Dés László - Geszti Péter - Grecsó Krisztián műve.
Menyasszonytánc musical Győrben a Nemzeti Színházban - Jegyek itt!
A Menyasszonytánc klezmer-musical 2020. októberében Forgács Péter rendezésében debütál a Győri Nemzeti Színházban. Jegyvásárlás itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x