INGYEN megnézheted az Álomutazó mesemusicalt - VIDEÓ ITT!

Kelt: 2020.04.14

INGYEN megnézheted az Álomutazó mesemusicalt - VIDEÓ ITT! INGYEN megnézheted az Álomutazó mesemusicalt - VIDEÓ ITT!

 A Játékkészítő sikerei után született meg az Álomutazó mesemusical, ami két sikeres szériát is maga mögött tudhat. A musical főszerepeiben a Játékkészítőben már nagy sikert aratott Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi és Hajdu Steve mellett új szereplőként debütált Schell Judit, Zséda, Ábel Anita, Keresztes Ildikó, Varga Viktor, és Falusi Mariann.

Az Álomutazóban arról lesz szó, ami azután történik, hogy este az ágyban becsukjuk a szemünket, ami ilyenkor a fejünkben történik, azaz az álomról, hogy mitől vannak, ki csinálja őket, és miért. Arról, hogy ma, amikor úgy érezzük, gondoljuk, tapasztaljuk, hogy annyi minden van, amit be kell fogadni, hogy mindig a maximumot kell hozni, mennyire elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal, az álmainkkal, nem adunk időt arra magunknak, hogy feldolgozzuk azt a rengeteg információt, amit kapunk.

Ezzel a mesével a profi szórakoztatáson túl az alkotók azt is szeretnék, hogy az előadás után a felnőttek egy kicsit elgondolkozzanak, lelassuljanak, és újra tudjanak kicsit álmodozni és álmodni, pont úgy mint gyerekkorukban. A gyerekeket pedig egyszerűen szeretnék elvarázsolni és szeretnék, hogy ne csak most, hanem felnőtt korukban is merjenek álmodozni.

Az Álomutazót most ingyen megnézhetjük a Youtuben! A cikkünk alatt számos más ingyen előadásról, többek között a Játékkészítőről is olvashattok!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

INGYEN megnézhető a Játékkészítő musical!
INGYEN megnézhető a Játékkészítő musical!
A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Veresegyházán - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. július 22-én Veresegyházán a Mézesvölgyi Nyár programjában lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Mamma Mia musical 2020-ban a BOK Csarnokban! Jegyvásárlás és szereposztás itt!
A Madách Színház előadása 2020-ban a BOK Csarnok (SYMA Csarnok) színpadán lesz látható. Jegyárak, jegyinfók és érdekességek itt.
István, a király 2020-ban Tokajon - Jegyek a koncertverzióra itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt!
INGYEN lesz látható az István, a király!
INGYEN lesz látható az István, a király Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter főszereplésével.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x