INGYEN nézhetjük meg a Macskák musicalt!

Kelt: 2020.05.12

INGYEN nézhetjük meg a Macskák musicalt! INGYEN nézhetjük meg a Macskák musicalt!

A Macskák musical Webber eslő sikereinek egyike volt, s elsők között hódította meg a magyar közönséget. A misztikus történet, a macskának öltözött szereplők és a musicalekben eddig soha nem látot mennyiségű tánc együttesen volt garancia a sikerre Londonban és New Yorkban is. A több mint 30 éves musical 2019-ben a mozikat is meghódította és bár a kritikusok tetszését nem nyerte el, de a közönség igazán szerette a musicalt, amibe eg új dal is bekerült.

A hétvégén azonban az eredeti színpdi produkciót láthatja a közönség, méghozzá teljesen ingyen. Andrew Lloyd Webber 48 órára elérhetővé teszi 2020. május 15-én este 8-kor a Macskák musical felvételét! A felvétel ide kattintva lesz elérhető!

Azoknak, akik magyar nyelven szeretnék élvezni az előadást jó hír, hogy a Macskák az ősz elején Budapesten a Madách Színház sztárjaival lesz látható a BOK Csarnokban. Jegyek és részletek itt!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Nézd meg INGYEN a Sztárcsinálók rockoperát!
Nézd meg INGYEN a Sztárcsinálók rockoperát!
1 napig INGYEN látható a Valahol Európában musical!
A 25. születésnapját ünneplő musical 1 napig INGYENESEN lesz látható. Érdemes megnézni.
Elisabeth musical Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
2020 szeptemberében Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható az Elisabeth musical. Jegyek itt!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az előadás főszerepeiben Ágoston Katalin, Medveczky Balázs, Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és Gömöri András ...
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!
Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021. július 2-3-4-én és 9-10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható a Madácg Színház sztárjaival. Jegyvásárlás és szereplők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x