Into the Woods (Vadregény) musical a pesti Magyar színházban! Szereposztás és jegyek itt!

Kelt: 2014.02.01

Into the Woods (Vadregény) musical a pesti Magyar színházban! Szereposztás és jegyek itt! 2014 tavaszán debütál Budapesten az Into the Woods musical!

Az Into the Woods musical kerül Budapesten bemutatásra a Magyar Színházban 2014 áprilisában. Az ismert Broadway musicalból hamarosan Meryll Streep és Johny Depp főszereplésével film is készül. 

Stephen Sondheim az Into the Woods musicaljének története egy mese. Egész pontosen egy pék és feleségének története, akik családját megátkozza egy boszorkány. Az átok feloldása reményében indulnak el az erdőbe, ahol olyan alakokkal találkoznak, mint Rapunzel, Hamupipőke, Jack és Piroska.

A magyar bemutató 2014. április 26-án lesz. A bemutatóra és az Into The Wood azaz Vadregény musical további előadásaira már árulják a jegyeket!

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Szereplők: AUKSZ ÉVA, BENKŐ NÓRA, FILLÁR ISTVÁN, GÉMES ANTOS, GULA PÉTER, HÁMORI ILDIKÓ, HOLECSKÓ ORSOLYA, SZALAY KRISZTA, SZEMENYEI JÁNOS, SZŰCS KINGA, TAHI JÓZSEF, TÓTH ÉVA, TÓTH SÁNDOR

Rendező: Harangi Mária

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Evita musical Sopronban! Jegyek már kaphatóak!
A Madonna főszereplésével világhírűvé vált Evita musical kerül bemutatásra a soproni MKB Arénában, főszerepben Feke Pállal. Jegyek hamarosan!
Éden földön a Ghymes zenéjével a Thália Színházban! Jegyek hamarosan!
Éden földön címmel kerül bemutatásra a magyar Maugli története a Ghymes zenéjével, Bozsik Yvette rendezésében.
Chicago musical a Centrál Színházban! Jegyek itt!
Szilveszteri musical bemutatóra készül Bozsik Yvett rendezésében a Centrál Színház! Főszerepekben Schell Judit, Kulka János, Stohl András, Schmied Zoltán, Falusi Mariann és még sok más nagy név lesz látható!
Mamma Mia musical 2014-től Bécsben a Raimund Theaterben! Jegyek itt!
A nagy sikerű We Will Rock You Queen musical után 2014-ben ismét egy slágermusicalt mutatnak be Bécsben. A legendás Mamma Mia musical kerül színpadra a Raimund Theaterben. 2014 nyarától pedig Szegeden, ősztől Budapesten látható. A Mamma Mia musicalre ...
Aladdin élőszereplős film a mozikban! NYERJ 2 JEGYET!
Május 23-tól lesz látható Magyarországon az új Disney film, amit most premier előtt is megnézhetsz.
Killer Queen koncert 2019-ben Magyarországon - Jegyek és helyszínek itt!
A Killer Queen koncertshowja 2019 novemberében Magyarországon turnézik! A Queen show turné keretein belül Budapest, Győr, Szombathely, Gödöllő, Keszthely, Veszprém, Debrecen közönségét már biztosan meghódítja majd.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x