Jubileumi előadással ünnepel a 40 éves Macskák musical!

Kelt: 2022.11.16

Jubileumi előadással ünnepel a 40 éves Macskák musical! 2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!

A Madách Színház 1983. március 25-én mutatta be a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után. Az eltelt közel 40 évben az előadás több mint 1400-szor került színre – nemcsak Budapesten, hanem Szegeden, Debrecenben, Nyíregyházán, sőt az olaszországi Trento és Bergamo közönsége előtt is. Minden magyar színházi rekordot megdöntve eddig több mint 1,6 millió néző vásárolt jegyet a musicalre.

Az eltelt 4 évtizedben 3 teljes felújítást is megért a Macskák – a legendás Macskaszerepekben már 250 művész lépett színpadra. 

2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!
Az 1983-ban Szirtes Tamás rendezésében és Seregi László csodálatos koreográfiájával bemutatott, és azóta több macskaéletet is megélt musical jubileumi előadására november 16-án, szerdán indul a jegyértékesítés. 

Andrew Lloyd Webber sikerdarabjának színpadra állítási jogát Szirtes Tamás és a Madách Színház még 1982-ben kapta meg, így Budapesten közvetlenül a londoni premier után láthatta a magyar közönség az akkori színházi világ egyik legnagyobb szenzációját, előbb, mint a New York-i publikum. Online jegyvásárlás a Madách Színház előadásaira ide kattintva!

Március 7-15-ig minden nap látható lesz A tizenötödik című forradalmi musical, amely Kazinczy Lajos aradi vértanú életét jeleníti meg a legmodernebb zenés színházi eszközökkel.

November 16-tól a Macskák és A tizenötödik márciusi előadásai mellett a januári repertoár-előadásokra is válthatnak jegyet: január 14-15-én ismét a  Csoportterápia lesz műsoron. Január 28-29-én pedig a Vuk című produkcióval várják a családokat.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Padlástól a Pál utcai fiúkig - Slágerek a Szilveszteri Víg125 koncerten - Jegyek itt!
A padlás, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról vagy A Pál utcai fiúk elmaradhatatlan dalai mellett több meglepetés produkcióval és egy pohár pezsgővel várják a közönséget.
Feke Pállal debütál Szente Vajk új musicalje a Kockahas - Jegyek itt!
2023. május 13-án mutatják be Feke Pállal a Kockahas - a musical comedyt, a magyar zenés színház történetének első, egyszemélyes musical comedyjét. Az előadás író-rendezője Szente Vajk.
Presser Gábor Még 1 című koncertje 2023. szeptember 30-án a Budapest Papp László Sportarénában kerül megrendezésre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x