Made in Hungaria - Fenyő musical 2023-ban Veresegyházon - Jegyek itt!

Kelt: 2023.03.21

Made in Hungaria - Fenyő musical 2023-ban Veresegyházon - Jegyek itt! A Made in Hungaria - Fenyő Miklós musical 2023. július 9-én a Veresegyházi Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadán lesz látható a József Attila Színház előadásában.

A József Attila Színházban 20 év után ismét felcsavarták a szőnyeget, és elhozták az amerikai életérzést, a hawaii inget, a rock and rollt, a Ki mit tud-ot és mindazt, amit a Made in Hungaria adhat nekünk. A Tasnádi István Fenyő Miklós slágereire írt Made in Hungária című  előadást Lengyel Ferenc állította színpadra.

A darabot végigkíséri a zene, a tánc és a ’60-as évek hangulata. A musical az Amerikába disszidált, majd néhány év múltán hazatérő angyalföldi család történetét meséli el. A fiatal Rickybe mélyen beleivódott mindaz, ami egy tizenévesnek Amerikát jelentheti: a rágó, a hawaii ing és mindenekelőtt, a rock and roll. A kinti élmények hatására a főszereplő elhatározza, hogy zenekart alapít, amihez nem is kell más, csak néhány haver, hogy a Szent István parkban, a Fémmunkás próbatermében, a Tisza utcai utcabálon feldübörögjön a Viva Rock and roll.

A Made in Hungaria musical 2023. július 9-én a Veresegyházi Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadán lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Szereplők:

Fekete Gábor, Kékesi Gábor, Kenderes Csaba, Lukács Dániel, Horváth Sebestyén Sándor, Nagy Ferenc Levente e.h., Konfár Erik, Fila Balázs, Kulcsár Viktória, Kónya Merlin Renáta, Horváth Csenge, Auksz Éva, Chajnóczki Balázs, Horváth Barnabás Béla e.h., Labán Roland e.h., Kucskár Kamilla e.h., Sinka Edina e.h., Blazsovszky Ákos, Varga Levente János e.h., Szucskó Noémi 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Égi vándor az Omega dalaival 2023-ban Balatonfüreden - Jegyek itt!
Az Égi Vándor musical 2023. augusztus 15-én Balatonfüreden lesz látható a Pannon Várszínház előadásában az Omega dalaival. Jegyek itt!
Menopauza musical a Veresegyházi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Menopauza 2023. július 25-én Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Made in Hungaria - Fenyő musical a Tihanyi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Made in Hungaria - Fenyő musical a Tihanyi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Két új bemutató is lesz a 2023/2024-es évadban az Operettszínházban!
Somossy Károly cirkusz-, orfeum- és varietéigazgató életéről szóló új nagyoperett, Az Orfeum mágusa, valamint Frank Wildhorn Carmen című musicalje is szerepel a Budapesti Operettszínház jövő évi évadában - hangzott el a 2023/24-es ...
Musical készült Tina Turner életéről! Jegyek itt!
Musical készült Tina Turner életéről! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x