Megszületett Jégvarázs betétdalának vicces verziója

Kelt: 2014.05.03

Megszületett  Jégvarázs betétdalának vicces verziója A Jégvarázs kétségtelenül az év egyik legnagyobb sikere volt és mindenki izgatottan várja a musical verzió megjelenését is.

A Jégvarázs kétségtelenül az év egyik legnagyobb sikere volt és mindenki izgatottan várja a musical verzió megjelenését is. Azonban addigis számos érdekes feldolgozással próbálnak sikert elérni a különböző előadók. Az eredeti verzióból egy igen érdekes feldolgozás is felkerült Youtubera.

Az Alvin és a Mókusok az egyik legnagyobb siker volt és meglepő módón torzított hanggal felénekelt slágerek a vicces kis mókusokkal nagy sikert arattak. Hasonló feldolgozása készült a Jégvarázs betétdalából is.  Jégvarázs Let it go című slágerének torzított felgyorsított verzióját itt találjátok!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Frozen 2 - Jöhet a Jégvarázs 2?
Az elmúlt években a legnagyobb sikert a Bűbáj és a High School Musical aratta, bár színpadi adaptáció csak a High School Musical szériából készült. Bár 2010-ben még azt jósolták, hogy 2014-re érkezik a Bűbáj 2 is.
Újabb Disney musical! Jégvarázs musical készül!
A népszerű filmből készítenek musicalt a Disneynél. A film pedig továbbra is a csúcson van.
Országos turnéra indul 2019-ben a Mézga család zenés vígjáték - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga Géza zenés vígjáték Győr, Budapest, Debrecen, Keszthely, Veszprém, Győr, Szekszárd, Eger, Szombathely, Szekszárd, Békéscsaba, Dunaújváros, Gödöllő, Miskolc színpadain Magyar Attila, Bodrogi Attila, Balázs Andrea, Kokas Piroska, Andrádi ...

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x