Megszületett Jégvarázs betétdalának vicces verziója

Kelt: 2014.05.03

Megszületett  Jégvarázs betétdalának vicces verziója A Jégvarázs kétségtelenül az év egyik legnagyobb sikere volt és mindenki izgatottan várja a musical verzió megjelenését is.

A Jégvarázs kétségtelenül az év egyik legnagyobb sikere volt és mindenki izgatottan várja a musical verzió megjelenését is. Azonban addigis számos érdekes feldolgozással próbálnak sikert elérni a különböző előadók. Az eredeti verzióból egy igen érdekes feldolgozás is felkerült Youtubera.

Az Alvin és a Mókusok az egyik legnagyobb siker volt és meglepő módón torzított hanggal felénekelt slágerek a vicces kis mókusokkal nagy sikert arattak. Hasonló feldolgozása készült a Jégvarázs betétdalából is.  Jégvarázs Let it go című slágerének torzított felgyorsított verzióját itt találjátok!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Frozen 2 - Jöhet a Jégvarázs 2?
Az elmúlt években a legnagyobb sikert a Bűbáj és a High School Musical aratta, bár színpadi adaptáció csak a High School Musical szériából készült. Bár 2010-ben még azt jósolták, hogy 2014-re érkezik a Bűbáj 2 is.
Újabb Disney musical! Jégvarázs musical készül!
A népszerű filmből készítenek musicalt a Disneynél. A film pedig továbbra is a csúcson van.
INGYEN lesz látható az István, a király!
INGYEN lesz látható az István, a király Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter főszereplésével.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x