Miller Zoltán koncert Budapesten a Margitszigeten - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2015.04.26

Miller Zoltán koncert Budapesten a Margitszigeten - Jegyvásárlás itt! Miller Zoltán musical énekes 2015-ben a Margitszigeti Szabadtéri színpadon ad koncertet.

2015. augusztus 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miller Zoltán koncertjén az eddigi pályafutásának gyöngyszemeiből válogat és persze számos izgalmas meglepetéssel is várja majd a közönséget.

Miller Zoltán koncertjére már elkezdték a jegyértékesítést! Jegyvásárláshoz kattintson ide!

Miller Zoltán színházi pályafutása mellett mint zenész/énekes is sok elismerést gyűjtött be és többek között az opera csillag José Cura koncertjén is fellépett már, de rendszeresen sztárvendége volt a nyáron szintén a Margitszigeten fellépő Fenyő Miklós koncertjeinek is.

A Margitszigen 2015-ben számos izgalams koncert és egy musical is látható lesz. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben.

 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A Britain’s Got Talent sztárjai az
2015. július 30., 31., augusztus 1. (csütörtök, péntek, szombat) 22 órakor a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Crazy Rouge (a Britain’s Got Talent 2014. évi felfedezettje) is fellép az „Ooh La La” című felnőtteknek szóló éjszakai revü-show előadásban.
Jézus Krisztus Szupersztár Budapesten! Jegyek és szereposztás itt!
2015. július 17-én és 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható a Győri Nemzeti Színház előadásában a Jézus Krisztus Szupersztár rockopera. Jegyek már kaphatóak.
INGYEN lesz látható az István, a király!
INGYEN lesz látható az István, a király Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter főszereplésével.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x