Monte Cristo grófja musical az Operettszínházban - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2023.03.22

Monte Cristo grófja musical az Operettszínházban - Jegyvásárlás itt! A Monte Cristo grófja musical az Operettszínházban hármas szerepsoztásban debütál Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Szomor György, Füredi Nikolett, Gubik Petra, Széles Flóra, Kocsis Dénes, Sándor Péter, Kerényi Miklós Máté és számos más művész főszeeplésével. Jegyek itt!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikusmusical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű. A Monte Cristo Grófja musical a szerzőpáros egyik legsikeresebb produkciója volt, amit számos hazai színház is műsorra tűzött már Budapesttől Szarvason át Békéscsabáig. A Budapesti Operettszínházban 2023. májusában hármas szerepsoztásban kerül bemutatásra, ezúttal Vincze Balázs rendezéséban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Főbb szerepekben: Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Szomor György, Füredi Nikolett, Gubik Petra, Széles Flóra, Kocsis Dénes, Sándor Péter, Kerényi Miklós Máté, Gömöri András Máté, Cseh Dávid Péter, Szerényi László 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Vágó Zsuzsi a Rómeó és Júlia musicalben lesz látható!
A Rómeó és Júlia musical 2023. október 13-án újra a Papp László Sportarénában lesz látható, amiben Vágó Zsuzsi is szerepet kapott. Igaz ezúttal nem Júliaként láthatjuk.
Az Ég tartja a földet - Erzsébet, a szerelem szentje musical a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Margitszigeti Színház és Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház közös szabadtéri bemutatója Az Ég tartja a földet musical 2023. szeptember 1-én és 2-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek és szereplők itt!
Meglepetés várja a Mamma! Mia nézőit decemberben!
Az évadban csak két napig, december 1-jén és 2-án látható a Madách Színház nagysikerű Mamma Mia!-előadása Budapesten! Az ABBA slágereire épülő, világsikerű musical decemberi előadásainak nézői extra élményben részesülnek: az est folyamán ...
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Junior Prima-díjas színésznő, Gubik Petra alakítja Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicaljének főszerepét. A nagyszabású előadást, Béres Attila vadonatúj rendezésében, július 26-ától láthatják a nézők a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x