ONLINE lesz látható a Hotel Menthol musical!

Kelt: 2021.02.24

ONLINE lesz látható a Hotel Menthol musical! A Hungária-zenékből készült musical dalait most egy musicalben élvezhetjük. Akár most INGYEN is megnézheted az előadást.

2014. december 31-én mutatta be a Roxínház Fenyő Miklós – Novai Gábor – Böhm György – Korcsmáros György: Hotel Menthol című musicaljét, melyet évadokon keresztül hatalmas sikerrel játszott. Online színházunkban az előadás archiválás céljából, HD minőségben rögzített felvételét ajánljuk, amely 2015-ben készült.

Fenyő Miklós és Novai Gábor neve összefonódott a Hungária együttes kultuszával, annak stiláris jegyeivel, a magyar rock and rollal. A Hungária-zenékből készült musical dalait az egész ország kívülről fújja, egy nemzedék fiatalságát idézi fel. Könnyű történet bontakozik ki a közismert dalok között. Zsilett és Frufru unatkozik, szüleik elutaztak. Álmukban megjelenik Mike és a Csacska Macska vokál és kezdetét veszi egy fergeteges utazás Rockandrolliába. Garantált a jó hangulat és a felhőtlen szórakozás. 12 éves kortól ajánljuk.

A Hotel Menthol musical 2021. február 22-től március 1-ig lesz látható online.

JEGYVÁSÁRLÁS AZ ONLINE ELŐADÁSOKRA IDE KATTINTVA!

Szereposztás: 
Mike: Sebesi Tamás
Frufru: Szabó Gréta
Zsilett: Sudár Gergő
Klipsz: Laklia Dominika
Bringa: Reider Péter
Csacsacsa: Kirsch Veronika
Mokka: Lelovics Rebeka
Punch: Merkei Mónika
Bambi: Tóth Enikő
Pajesz: Borovics Tamás
Tubus: Szabolcsi Ádám
Steksz: Cserős Péter Márk
Oktán, Cement, Prézli Miniszter: Szabolcsi János

Tánckar: Baranyi Bianka, Csáki Tamás, Csonka Kristóf, Fejér Ági, Francsics Gergő, Géci Aida, Kilvinger Zsolt, Kozák Cintia, Nagy Dorottya, Stangl Rebeka, Szántó Laura, Szélesi Máté, Varga Roxána, Wallinger Áron

Díszlet, jelmez: Dóra Diána; Hang: Komáromi László; Fény: Tóth Gyula; Koreográfus: Merkei Mónika, Sudár Gergő, Takács László János; Zenei rendező: Sebesi Tamás; Rendező: Pintér Kata; Operatőr: Sinyi Zsolt 

A jegy megvásárlásával a Kaposvári Roxínház Egyesület fennmaradását támogatja! 

Videó:


Játékunk nyertesei: Lajtai Erika, Kovács Árpádné, Széky Tamásné

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Jézus Krisztus Szupersztár Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2021. július 2-3-4-én és 9-10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható a Madácg Színház sztárjaival. Jegyvásárlás és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021-ben a Szegedi Dóm téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!
Apáca Show musical 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Az Alföldi Róbert, Janza Kata, Csonka András, Sári Évi, Feke Pál főszereplésével látható előadásra jegyek már kaphatóak!
Az Operettszínház Hegedűs a háztetőn előadása a Margitszigeten 2021-ben! Jegyek és szereplők itt!
A Hegedűs a háztetőn a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon is debütál 2021 nyarán a Budapesti Operettszínház művészeinek előadásában. Jegyek és szereplők itt!
Hamupipőke családi musical ONLINE! Most akár INGYEN is megnézheted!
Egyházi Géza, Szolnoki Tibor, Tassonyi Balázs és még sokan mások láthatóak a családi musicalben.
Jótékonysági István, a király koncert az Arénában 2021-ben - Jegyek itt!
Feke Pál és társulata által kerül majd színpadra az István, a király koncert 2021. szeptember 28-án a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x