Operett Online címmel indul a Budapesti Operettszínház online előadás sorozata!

Kelt: 2020.12.01

Operett Online címmel indul a Budapesti Operettszínház online előadás sorozata! Advent első hetében egy igazi klasszikus kerül az online térbe. A jegyár is igen kedvező.

Nagy színház, nagy várakozások - A nézők jogosan várják a társulattól megszokott magas színvonalat. Miért is kellene visszavenni ebből az igényből? Az online "színpadon" ezért egy teljes kiállítású előadás lesz látható olyan igényességű felvételen, hogy már szinte Operettmozi. A broadcast-televíziós minőségű, hétkamerás rögzítést Komlós András rendezte és vágta.

Természetesen semmi nem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor a színházban éljük át az előadást. Az online nézőtéren mindenki közelről élvezheti a művészek sziporkázását mindössze 3.900 forintért. Emellett lesz lehetőség családi (8.000 Ft) és emelt árú támogatói jegyek (10.000 Ft) vásárlására is.

Kálmán Imre remekműve Vidnyánszky Attila rendezésében igazi sikerdarab, melyre a koronavírus-járvány előtt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy hónapokkal előre már nem lehetett jegyet kapni. Tele van vidámsággal, könnyedséggel és komikummal, amivel remélhetőleg egy kis fényt tudunk csempészni a mostani időkbe. A szereposztást ismert operettsztárok és fiatal tehetségeink gazdagítják, a főbb szerepekben Kiss Diána, Homonnay Zsolt, Széles Flóra, Dénes Viktor és Földes Tamás lesznek láthatóak.

A színházi hangulatot megidézve bár nem élő adásban, de a megszokott színházi ritmusban hirdetjük online-előadásainkat. A most szombati Csárdáskirálynő tehát este 7-kor kezdődik, és csak az előadás időtartamára lesz látható. Természetesen tervben vannak majd délutáni és hétköznapokon történő közvetítések is, ez az első alkalmak után fog eldőlni. Melyik lesz a következő előadás online-repertoárunkban? Azt majd hamarosan egy másik ablakkal tárjuk fel adventi naptárunkban! Egyelőre izgatottan várjuk az online-premierünket, ami a társulat számára egyben bemutatkozás a streaming-műfajban. Drukkoljunk együtt, hogy jól sikerüljön, tartsanak velünk, találkozzunk online december 5-én!

A Csárdáskirálynő este 7-kor kezdődik, és csak az előadás időtartamára lesz látható. Kérjük, hogy az előadás elindításánál és esetleges szüneteltetésénél vegyék figyelembe, hogy az előadás 23:00 (Central European Time, UTC+1) után már nem elérhető. Az előadás hossza: 160 perc.

Szereposztás:
Vereczki Szilvia - Kiss Diána
Edwin Ronald - Homonnay Zsolt
Kaucsiánó Bóni gróf- Dénes Viktor
Stázi grófnő, a herceg unokahúga- Széles Flóra
Anhilte, a herceg felesége - Frankó Tünde
Leopold Mária, Lippert Weilersheim hercege - Dézsy Szabó Gábor
Eugene von Rohnsdorff, főhadnagy - Mészáros Árpád Zsolt
Kerekes Ferkó - Földes Tamás
Miska - Czeglédi Ákos
Jegyző - Altsach Gergő     

Karmester és zenei vezető: Pfeiffer Gyula
Díszlettervező: Cziegler Balázs
Jelmeztervező: Berzsenyi Krisztina
Koreográfus: Bozsik Yvette

Rendező: Vidnyánszky Attila
A felvétel rendezője: Komlós András

Közreműködik a Budapesti Operettszínház Énekkara, Balettkara és Zenekara-
Szövegkönyv: Béla Lenbach és Leo Stein
A magyar nyelvű változatot írta: Gábor Andor

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Aranyoskám musical a Madách Színházban! Szereposztás itt!
A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében.
István, a király koncert 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2021. augusztus 14-én a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható. Jegyek itt!
Rómeó és Júlia musical Budapesten 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical Budapesten lesz láthtó 2021. szeptember 16-án a Papp László Budapest Sportarénában. Jegyek itt!
Nine - Kilenc musical az Operettszínházban - Szereplők és jegyek itt!
A Kilenc azz Nine című Fellini film musical verziója 2021-től az Opettszínházban Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Gubik Petra, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla főszereplésével. Szereplők és jegyek itt!
Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház
Early Bird kampánnyal indul a 2021-es szezon jegyértékesítése.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x