Rocksuli musical a Madách Színhában Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2018.05.12

Rocksuli musical a Madách Színhában Budapesten - Jegyek itt! Andrew Lloyd Webber Rocksuli musicalje a Madách Színházban Budapeste 2018-tól Szirtes Tamás rendezésében Serbán Attila, Mahó Andrea, Puskás Péter, Gallusz Nikolett és számos jól ismert színész főszereplésével kerül bemutatásra. Jegyek itt!

2018 szeptemberében Budapesten először lesz látható új rendezésben Andrew Lloyd Webber új musicalje a Rocksuli. Az Operaház Fantomja és a Macskák után a legújabb musical szenzációját a magyar közönség láthatja először egy új koncepcióban Szirtes Tamás rendezésében. Az előadás főszerepeiben olyan jól ismert színészek lépnek színpadra majd mint Serbán Attila, Mahó Andrea, Puskás Péter, Gallusz Nikolett és még sokan mások.

A gyerekszereplők között pedig szintén felbukkan pár ismerős arc a Madách Színház korábbi produkcióiból. A Rocksuli című film története most egy rockosabb formában sok zenével és tánccal elevenedik meg a színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás hármas szerepsoztásban kerül bemutatásra.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Álomutazó musical 2018-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyvásárlás itt!
Az Álomutazó 2018. december 22-23-án a BOK Csarnokban Szabó Győző, Zséda, Schell Judit, Stohl András, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita főszereplésével lesz látható. Jegyek itt!
Andrew Lloyd Webber 70 - Születésnapi koncert az Arénában! Jegyek itt!
Látványos koncerttel ünnepli a Madách Színház Andrew Lloyd Webber születésnapját 2018. október 12-én a Papp László Budapest Sportarénában.
Mamma Mia! - Sose hagyjuk abba! Nézd meg PREMIER ELŐTT!
A Mamma Mia! folytatása hamarosan a mozikban. Játékunkban a premier előtti vetítésre nyerhetsz jegyeket!
INGYENES István, a király előadás 2018 nyarán!
Ingyenes István, a király előadás várja a közönséget 2018. augusztus 19-én!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x