Sakk musical koncert Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2015.03.01

Sakk musical koncert Budapesten! Jegyek itt! 2016-ban újra látható lesz a Sakk musical koncert a Pesti Vigadó színpadán. Jegyek már kaphatóak.

A darab cselekménye egy ’70-es évek végén játszódó, amerikai-szovjet sakkvilágbajnoki mérkőzés története pályán kívül és belül, melyet átsző a két nagyhatalom közti versengés, egy szenvedélyes szerelmi háromszög, magánéleti és politikai csatározások. A sodró lendületű történetet olyan nagyszerű dallamok szövik át, mint többek közt az One night in Bangkok, a The story of Chess, a Nobody’s side és az Anthem.

A musical zeneszerzői: Benny Andersson és Björn Ulvaeus a svéd ABBA popegyüttes tagjaiként váltak ismertté a ’70-es években. A zenekar feloszlása után kerültek kapcsolatba Tim Rice szövegíróval, és alkottak meg közösen a mára klasszikussá vált Chess musicalt. Az angol nyelvű dalszövegeket az a Tim Rice jegyzi, aki korántsem ismeretlen a zenés színházkedvelők körében. Ő írta a Fővárosi Nagycirkuszban 2008-ben nagy sikerrel játszott Aida szövegét is.
Közös munkájuk eredménye lett az 1986-ban, a West End-en bemutatott Chess.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad, a Bálna és a Pesti Magyar színház után 2016 április 2-án és 3-án a Pesti Vigadóban lesz látható az ABBA szerzőinek Broadway musicalje a Sakk musical.

Online jegyvásárlás ide kattintva!


Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Violetta Live - A Disney sztárja Violetta koncertet ad 2015-ben az Arénában - Jegyek itt!
2015. augusztus 29-én Budapesten a papp László Sportarénában a Violetta Live keretében a tévésorozat eredeti szereplőgárdája lép fel, tehát a Violettát alakító Martina Stoessel, Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande(Maxi), ...
Abigél musical 2015-ben Szegeden - Jegyek itt!
Csonka András, Szabó P. Szilveszter, Homonnay Zsolt, Udvaros Dorottya, Kapócs Zsóka, Mészáros Árpád Zsolt, Bálint Ádám, Vágó Bernadett, Vágó Zsuzsi és Peller Anna.
Gombóc Artúr musical készül  - Jegyek itt!
2014 decemberében debütál a Játékszínben Budapesten a Gombóc Artúr utazásai zenés mese előadás.A legendás mesefigura a színpadon kel életre a Talamba Ütőegyüttes zenéjéval.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x