Super Troupers - ABBA The Show Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2017.12.13

Super Troupers - ABBA The Show Budapesten! Jegyek itt! 2017. december 29-én a Hungarikum Élményház- Pódium ad otthont a különleges koncertnek.

Máig minden korosztály énekli a dalaikat. Éppen ezért összeállt a 4 fiatal magyar énekes, hogy újraélessze az egykori kultuszt. Szándékuk, hogy fergeteges  showműsorukkal nosztalgikus örömöt okozzanak az idősebbeknek, és megismertessék a mai generációt egy izgalmas korszak csodás együttesének munkásságával.

Az ABBA kultusz 1972-ben indult, amikor 4 tehetséges zenész összeállt, hogy az addigi tapasztalataikat és tudásukat ötvözve, valami maradandót alkossanak. Az együttes neve a tagok neveinek kezdőbetűiből állt össze, Agnetha, Björn, Benny, Anni-Frid. Az első "B" tükörképként írva, összetéveszthetetlenné tette a csapatot. A világhírnevet az 1974-es Erovíziós dalfesztivál hozta meg számukra, amit a Waterloo című dalukkal fölényesen meg is nyertek. 

A 4 ifjú tehetség, az Budapesti Operettszínház színpadán edződött előadóvá, és vált tapasztalt énekessé. Számos zenés produkciót tudhatnak a hátuk mögött, pl.: Rómeó és Júlia, Miss Saigon és a Szép nyári nap, (amely a„magyar ABBA”, a Neoton zenekar slágereiből íródott musical).

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

2017. december 29-én a Hungarikum Élményház- Pódium (1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.) ad otthont a különleges koncertnek.

Szereplők:
Gőbölös Krisztina 
A kaposvári VOX énekegyüttes alapítója, és jelenleg a Budapest Voices énekesnője. Szinkronszínészként is dolgozik, valamint többek között a veszprémi Pannon Várszínház vendégművésze. 

Moravszki Enikő 
Rendszeres fellépője Bereczki Zoltán koncertsorozatának, A Freelusion show-k vendégművésze, és társszerzője az Eltűntek Világnapja alkalmából készült Soul'Oh - Missing Souls című dalnak. A lányok mindezek mellett rendszeresen adnak koncertet a Hooligans frontemberével, Ördög Tiborral a Csipa és a KISAMERIKA zenekarral, valamint évről-évre részt vesznek az MTVA, A DAL című Eurovíziós dalfesztiválon, mint vokalisták. (Pl. Szűcs Gabi, Szécsi Böbe és a Karmapolis mellett) 

Zádori Szilárd 
A Lévay nemzetközi énekverseny győztese, jelenleg az egri Harlekin Bábszínház színésze, és zeneszerzője, az első bábtecnikával újra gondolt Dzsungel könyve főszereplője. 

Kádár Szabolcs János 
Az Operettszínház nagysikerű előadásainak szereplője, már az anya színházán kívül is bizonyított, ugyanis a Szegedi Nemzeti Színház, és a Debreceni Csokonai Színház, valamint számos külföldi produkció keretein belül is szórakoztatta a nagyérdeműt. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mamma Mia musical 2018-ban Pécsen - Jegyek itt!
A Mamma Mia musical 2018. február 10-én Pécsen a Lauber Dezső Sportcsarnokban lesz látható a Madách Színház sztárjaival. Jegyvásárlás itt!
Mamma Mia musical 2018-ban Győrben - Jegyek itt!
A Mamma Mia! országos turnérra indul 2018-ban, hogy meghódítsa, Szombathely, Pécs, Győr, Veszprém és Debrecen közönségét is. A Mamma Mia Győrben az Audi Arénában 2018. február 3-án lesz látható.
Mamma Mia musical Szombathelyen a Savaria Arénában - Jegyek itt!
A Mamma Mia! országos turnéra indul, hogy meghódítsa Győr, Szombathely, Veszprém, Debrecen, Pécs közönségét is. A Mamma Mia 2018. február 17-én Szombathelyen az Aréna Savariaban lesz látható.
INGYEN lesz látható az István, a király!
INGYEN lesz látható az István, a király Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter főszereplésével.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x