Tina Turner emlékkoncert sztárokkal! NYERJ 2 JEGYET!

Kelt: 2024.02.03

Tina Turner emlékkoncert sztárokkal! NYERJ 2 JEGYET! Fehér Adrienn, Keresztes Ildikó, Polyák Rita, Tóth Gabi, Király Linda, Erox Martini, Hegyes Berci, Veréb Tamás, Weisz Viktor lesznek a fellépők.

Tina Turner nevéhez olyan slágerek kötődnek, mint a Private Dancer, Mary Proud és persze a legnagyobb slágere a The Best vagy ahogyan mindenki ismeri a Simply the best. Azonban nem csak angol nyelven aratott sikert, hiszen a Cose Della Vita című olasz duettje Eros Ramazzottival is világslágerré vált. 

Tina Turner dalai annyira népszerűek voltak, hogy a londoni West Enden még egy showt is színpadra állítottak. 2023 tavaszán a nézők előadás közben értesültek a legenda haláláról, ami az egész világon mindenkit sokkolt. 

Munkássága, dalai azonban tovább élnek és hódítanak. Tina Turnerre emlékeznek 2024. március 10-én az Erkel Színházban Budapesten.

Jegyvásárlás és jegyárak itt!

A budapesti Tina Turner emlékkoncerten olyan sztárok lépnek fel, mint Fehér Adrienn, Keresztes Ildikó, Polyák Rita, Tóth Gabi, Király Linda, Erox Martini, Hegyes Berci, Veréb Tamás, Weisz Viktor.

JÁTÉK!
Játékunkban páros jegyeket sorsolunk a Tina Turner emlékére rendezett koncertre.

Azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Melyik fellépőre vagy a legkíváncsibb? A megosztásoknak is örülünk! :)
Valamint azok között is sorsolunk családi mozijegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék február 18-ig tart.ilovemusical.hu/

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat az ilovemusical.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
FIGYELEM!
Minden nyertest üzenetben értesítünk! Oldalunk sosem kér banki adatokat és egyéb adatokat. Ha ilyennel találkozik azonnal jelentse azt felénk!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia musical Budapesten 2024-ben - Jegyek itt!
A Rómeó és Júlia musical 2024. június 9-én újra a Papp László Sportarénában lesz látható.
Menopauza musical a Veresegyházi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Menopauza 2024. július 29-én és 30-án Veresegyházon a Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Mária evangéliuma Kecskeméten - Jegyek itt!
Mária evangéliuma rockopera koncert 2024. március 23-án Kecskeméten a Nagytemplomban. Jegyek itt!
MÁZS 50 - Mészáros Árpád Zsolt születésnapi koncert - Jegyek itt!
Dolhai Attila, Janza Kata, Szinetár Dóra, Vágó Bernadett és még sokan mások fellépnek a MÁZS 50 koncerten. Mészáros Árpád Zsolt 50 éves sszületésnapi koncertjére jegyek már kaphatóak!
Szállj fel szabad madár koncert Varga Miklóssal Vácon - Jegyek és fellépők itt!
Szállj fel szabad madár koncert Varga Miklóssal Vácon - Jegyek és fellépők itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x