Toldy Mária születésnapi gálaestje az Erkel Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2017.11.16

Toldy Mária születésnapi  gálaestje az Erkel Színházban - Jegyek itt! Toldy Mária születésnapi gálaestje sztárvendégekkel 2018. május 7-én kerül megrendezésre az Erkel Színházban.

Toldy Mária a 60-as évek ünnepelt előadója, énekese 2018. május 3-án ünnepli 80. születésnapját, melynek alkalmából szeretettel vár mindenkit jubileumi gálaestjére, ahol neves tanítványai és családtagjai lépnek színpadra egy nagyszabású színpadi show keretében.

Kivételes életmű, ragyogó példák, tisztes és még aktív életkor. Ennek a kivételes művésznek - pedagógusnak az életpályáját koronázza meg ez a gálaest, ahol rajongói, növendékei, kollégái egyaránt kifejezhetik tiszteletüket, szeretetüket. Az Erkel színház nem véletlenül lett az est színhelye, hiszen élete legnagyobb sikereit itt aratta. Toldy Mária 80. évi jubileumi gálaestje sztárvendégekkel 2018. május 7-én kerül megrendezésre az Erkel Színházban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Fellépnek: Bereczki Zoltán, Feke Pál, Malek Andrea, Ifj. Malek Miklós, Vágó Zsuzsa, valamint további tanítványok.

Karmester, zenei rendező: Malek Miklós zeneszerző
Kísér: Stúdió 11 – kibővítve vonósokkal, fúvósokkal, ütősökkel, kórussal
További fellépő: Octovoice énekegyüttes

Az estet moderálja: Csonka András és Szulák Andrea 

 

   

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Feke Pál Movie Songs koncert 2018-ban a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Feke Pál Movie Songs koncert 2018. július 1-én Fertőrákoson a Barlangszínházban. Jegyvásárlás itt!
Vámpírok bálja 300 - Jegyek itt!
A Vámpírok bálja 300. előadását 2018. július 13-án láthatjuk Budapesten a Pesti Magyar Színházban. A nyári előadásokra és a jubileumi előadásra jegyek már kaphatóak!
Elvis the musical Magyarországon - Jegyek az Elvis musicalre itt!
Az Elvis musical Debrecenben a Főnix Csarnokban 2018. május 24-én majd 2018. május 26-27-én két alkalommal lesz látható Budapesten a Tüskecsarnokban. Jegyek az Elvis the musical magyarországi előadására itt!
Győrben tér vissza az Elisabeth musical!
A 2019/2020-as évadban a Győri Nemzeti Színház fogja bemutatni az Elisabeth musicalt, amire már megkezdték a szereplőválogatást is.
Új szereposztással tér vissza a Menyasszonytánc musical 2019-ben az Operettszínházba! Jegyek itt!
Szabó P. Szilveszter, Oszvald Marika, Lehoczky Zsuzsa, Kocsis Dénes, Gubik Petra, György-Rózsa Sándor, Kerényi Miklós Máté, Laki Péter még sokan mások 2019-től a Menyasszonytáncban az Operettszínházban.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x